Kundeservice: 70 21 10 84
Gratis fragt og gratis retur*

PrimaDonna Lingerie

PrimaDonna er kendt for deres udsøgte sans for detaljer, pasform og komfort, på det område tåler dette brand ingen sammenligning. Det luksuriøse lingeri ser ikke kun godt ud, det støtter og former også og kan fås i størrelser op til en EU J skål, samt plus-sizes. mere info

Det er et kvalitets produkt der kan bruges hver dag. De bløde elastiske stoffer løfter og former dit bryst på den mest fordelagtige måde, bøjlerne i BHen er behandlet med et særligt skum-materiale der giver ekstra komfort.
Mange kvinder over hele jorden sværger til bestselleren Deauville, den kan fås hele året rundt i basisfarverne Deauville kommer i nye modefarver hver sæson. Det er en BH med hel skål der har et sidepanel der projicerer barmen så den får et fremadrettet udseende frem for at brysterne falder ud til siden. Det samme gælder for modellen Madison der også har et bryst formende sidepanel dog har det øverste af skålen et stretch blondestykke.

De sømløse formpressede BHer som f.eks Satin, Divine og den forede Perle giver din barm en rund og blød form når du har tætsiddende toppe på, imens modeller som Delight og Madam Butterfly har tydelige sømme og blondedetaljer der ikke egner sig til tætsiddende toppe.

Skal du giftes og leder efter det perfekt sæt lingeri der passer til brudekjolen, så kig på PrimaDonnas udvalg af stropløse BHer, bodys og shapewear. De mange forskellige farvetoner som hvid, elfenben og hudfarvet er ideelle både under brudekjolen men også til det finere festtøj.

PrimaDonna skuffer heller ikke når det gælder ekstravagante designs med ypperlige blonder eller tyl der er tungt pyntet med kulørte broderier som f.eks Golden Dreams, Ray of Light eller f.eks Neroli kollektionen der ofte omfatter krystaller og guld eller sølv tråde.

Hare du lyst til at se mere feminint, trendy lingeri med samme fantastisk pasform og kvalitet så se PrimaDonna Twist, Marie Jo og PrimaDonna Swim.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Luxus-Lingerie med den perfekte pasform, fra D- til H-skål. Med deres årelange viden og Know-How udvikler Primadonnas designere moderigtig lingeri, der sidder som støbt på kvinder med en større barm. En perfekt kombination af stil, komfort og mode. Men det er ikke alt: PrimaDonnas designs giver ikke blot brysterne en optimal støtte, men former og perfektionerer også de kvindelige kurver. PrimaDonna er suveræn til at skabe en attraktiv og fortryllende figur og ser absolut uimodståelig ud. PrimaDonna lader dine forførende former vise sig fra den bedste side og gør dig derfor mere selvsikker, strålende og stolt.