Shapewear Style Guide

Shapewear er i dag lavet af bløde og behagelige, men alligevel faste, stretch materiale. Så moderne shapewear tilbyder en flot silhouette under nutidens lette og tætsiddende tøj. Væk er fortidens rigide, restriktive og ubehagelige shapewear. Mange shapewear produkter bruges også hverdag for at skabe en lidt pænere figur, en rankere ryg og/eller et ekstra lag behageligt stof for at holde på varmen igennem efterårets blæst eller vinterens kulde. Mange kvinder bruger også shapewear til daglig for at undgå "klisterlår" under en nederdel eller kjole.

LACE lagerfører et stort antal shapewear produkter, der passer til hverdagen eller til den specielle anledning med et krævende outfit.


HIGH WAIST PANTY

Under tætsiddende toppe, kjoler og nederdele kan et par trusser med høj talje give dig en glat silhuet gennem taljen og maven. Velegnet til hverdag eller til specielle lejligheds-outfits. Også tilgængelig: høj taljeret g-streng.
Se shapewear

BODY

Bodyer med bøjle giver en glat form gennem taljen og kan reducere buler på ryggen. De har justerbare skulderstropper og en hægte- eller trykknaplukning ved skridtet. Nogle vil have hægte- og øjelukninger på ryggen for justerbarhed, mens andre blot trækkes på. En fordel ved bodyen i forhold til shapewear-bodyen med åben buste er, at du kun har ét sæt skulderstropper, da den allerede indeholder bh'en.
Se shapewear

OPEN BUST BODY

Shapewear-bodyen med åben byste ligner meget shapewear-kjolen med åben byste, men er i en bodysuit-stil, der glatter gennem taljen, og er skåret ud ved bysten, så den ikke flader din figur. Med trykknapper eller en hægte-lukning ved skridtet, har bodyen en justerbar pasform og passer sammen med din bh for den perfekte pasform under dine toppe og kjoler. Shapewear med åben byste sidder højere på ryggen, så den kan glatte eventuelle linjer skabt af din bh.
Se shapewear

OPEN BUST DRESS

Shapewear-kjolen med åben byste giver dig en fleksibel pasform ved at parre kjolen med din bh, med udskæring ved bysten, så den ikke flader din figur. Den giver en glat silhuet gennem taljen, hofterne og bagdelen, og du kan bære kjolen med din yndlingsbh eller den bh, der passer bedst til dit outfit, for alsidighed. Shapewear sidder højere på ryggen, så den kan glatte eventuelle linjer skabt af din bh.
Se shapewear

SHAPE PANTY

Med en smule mavekontrol er Shape Panty et godt valg til hverdag for lidt ekstra støtte. Shape Panty vil ofte sidde højere i taljen, mere som en fuld brief. Den har ofte et stift panel foran uden stræk for at give fast kontrol. Benåbningerne er lave for at give mere dækning, og bagsiden vil være fuld på bagdelen for at reducere trusselinjer.
Se shapewear


SHAPE TOP

Shape Tops er fantastiske lag-på-lag pieces og giver et glat, sømløst look under tætsiddende toppe, eller kan fungere som en camisole under en gennemsigtig bluse, og bæres over din almindelige bh. De former maven og taljen og kan hjælpe med at glatte eventuelle buler på ryggen ud.
Se shapewear