Om LACE – Smart Lingeri til Store Barme

Den 28. december 2020 fik LACE Lingeri sin online ordre nr. 1.000.000 via de lokale LACE online shops, fx lace.dk. Det er det foreløbige højdepunkt af 20 års arbejde med at skabe en førende online niche-butik med smart lingeri til store barme.

LACE: 1 million ordrer

LACE er startet som en lingeributik allerede i 1987 i Danmark. Og i 2000 blev konceptet med et specialsortiment rettet mod kvinder med mere barm lanceret med et katalog og en online-shop.

I 2007 ekspanderede LACE til Tyskland, hvor det fælles centrallager for Europa blev placeret i grænsebyen, Flensborg. I dag udgør online-forretningen 99% af salget – og den udvikler sig fortsat positivt.

Charlotte Maj Leerskov er grundlægger og eneejer af LACE, der har hovedkontor i Sønderhav ved Flensborg Fjord.
"Vi startede med at betjene et par tusinde kvinder i Danmark for mange år siden. At vi i dag kan udsende pakke nr. 1.000.000 gør mig utrolig glad. Vi ved, at det er svært at finde et stort sortiment lokalt for kvinder med en stor barm, så det er dejligt både at kunne hjælpe vores kunder – og også at kunne leve af det".

Tredje generation, Patrick, er i dag leder af Onlineshoppens drift, så LACE forventer at kunne hjælpe mange flere kvinder i fremtiden.

LACE Kataloger 2000+