BH-Guide

Bliver du af og til forvirret over de mange forskellige betegnelser, som BH'er får påklistret? Du er ikke alene! Derfor har vi udviklet en lille guide gennem BH-junglen herunder:


Balkonette BH

En Balkonette BH har et meget elegant snit med lav udskæring og stropperne er placeret langt ude til siderne. Balkonette BH'er kan både være med eller uden fyld, og har for det meste lodrette sømme for at give brystet et ekstra løft opad for at fremhæve toppen af brystet. Denne form giver et lidt mere forførende look og er god til overdele med dyb udskæring.

BH med dybt V

En BH med dybt V er ikke foret i skålen og har en lavere udskæring og viser dermed mere af brystet, men uden at give Push-Up effekt. En BH med dybt V fungerer super under kjoler eller bluser med dyb V-udskæring . Se også Push-up BH’er hvis du ønsker en foret BH.

Push-up BH

En Push-up BH er foret og designet til at skubbe brysterne op og sammen mod midten for at give ”kavalergang”. Push-Up BH ser super ud under kjoler eller bluser med dyb V-udskæring. Se også BH med dybt V hvis ikke du ønser for (vatterinng).

T-Shirt BH

En T-shirt BH har en glat rund sømløs form pga. den forede formpressede form, hviket giver et usynligt look under t-shirts, og camouflerer samtidig brystvorterne.

Minimizer BH

En Minimizer BH er en Formpresset BH har en glat rund sømløs form uden for(vattering) Minimizer-effekten gør barmen optisk ét nummer mindre.

Spacer BH

En ”Spacer” BH er lavet af en speciel letvægts vattering som er meget fleksibel og åndbart. BH’en giver et rundt glat look i stil med T-shirts BH’en. Den lettere vattering er nemmere at vaske, men den skjuler ikke brystvorten så meget som T-shirt BH’en.

Stropløs BH

En stropløs BH eller en BH med aftagelige stropper som kan krydses på ryggen eller laves til halterneck er perfekt under toppe eller kjoler, hvor du ikke kan skjule stropperne fra en almindelig BH. Stropløse BH’er findes med eller uden fyld, og der findes stropløse BH helt op til J cup. For at få støtte nok har stopløse BH’er for det meste en bredere ryg og har silikonebånd.

Amme BH

En Amme-BH hare et specielt "klik"spænde der gør det let at åbne med en hånd, hvilket gør amning meget lettere. Amme BH'er fåes både med og uden bøjle.

Sport BH

Ved sport bliver brystet udsat for hård belastning og jo større barm, jo mere belastning. Da brystet ikke holdes oppe af muskler, men kun af det underliggende bindevæv, anbefaler vi at du bruger sports-BH under sportsudøvelse. Den hårde belastning strækker eller ødelægger det underliggende bindvæv med følger som smerte, træthed og på længere sigt ”hængebryster”.

BODY

En Body glatter og shaper tajle samt mave og reducerer også bulerne på ryggen. Alle Body’er har justebare skulderstopper og ligeledes justebar lukning i skridet for at tage høje kropslængden. Body kan både bruges til hverdag eller til et specielt outfit som kræver lidt shaping.