Sport BH: "Sports-bh-rating"

Valg af den rigtige sports-bh er mere end blot at finde den rigtige størrelse, det vil også afhænge af dit aktivitetsniveau og hvor meget støtte, du har brug for. LACE giver en "sports-bh-rating" for hver sports-bh, der spænder fra 1 til 4. Jo højere "sports-bh-rating", jo mere støtte har bh'en. Alle de sports-bh'er, der sælges hos LACE, er velegnede til kvinder med større skålstørrelser på tværs af en række aktiviteter med lav, mellem og høj belastning.

Hvad er "sports-bh-rating"?

"Sports-bh-rating" er udviklet af LACE og gælder for alle sports-bh designs på tværs af alle mærker. Faktorerne bag "sports-bh-rating" omfatter materialer og konstruktion, såsom inkludering af bøjler, indvendig støtte og sømme; niveauet af indkapsling og kompression i designet; sammen med hvor meget BH'en dækker barmen, og selvfølgelig feedback fra LACE-kunder, LACE-modeller og LACE-personale, er med til at bestemme vurderingen.

Hvilken "sports-bh-rating" har jeg brug for?

Sports bh'er med en rating på 1 til 2 er mest velegnede til aktiviteter med lav til medium belastning såsom yoga, gåture og styrketræning. Sports-bh konstruktioner med en rating på 2 til 3 er mere passende til aktiviteter med medium belastning såsom cykling, skiløb og dans. Endelig er dem, der er vurderet til 3 til 4, bedst egnede til motion med høj belastning, der inkluderer løb eller hop eller endda en aktivitet som ridning. Hvis du er i tvivl om, hvilket støtteniveau du skal vælge til din aktivitet, skal du vælge hellere den højere "sports-bh-rating" for øget støtte.

Du kan se grafikken for sports-bh-rating på det første billede af hver sports-bh i vores LACE online shop.

Bemærk venligst, at de fleste sports-bh designs er tilgængelige på tværs af et stort udvalg af størrelser. Derfor kan en "sports-bh-rating" vurdering være højere i nogle af de mindre omkredse og skålstørrelser i en bestemt konstruktion, og du kan opleve, at nogle stilarter med en lavere "sports-bh-rating" er velegnede til aktiviteter med større belastning. For mere støtte i større skålstørrelser, selv til aktiviteter med lav belastning, skal du vælge en højere sports-bh-rating for yderligere støtte. LACE har som mål at tilbyde et godt udvalg af smarte, støttende og funktionelle sports-bh'er til store barme.