Anita Brand Shop

Anita er et tysk kvalitets brand der fokuserer på pasform og kvalitet. LACE fører Anitas produkter i skålstørrelser fra E til J, omkreds fra 30 - 42. Vi tilbyder lingeri, sports- og amme-BHer.

Alle Anita sports BHer tilbyder støtte ved high-impact sports typer op til en EU H skål. Extreme Control og Dynamix Star har ikke bøjler, Momentum kan fås med bøjle eller uden bøjle. Sports shorts fremstillet af åndbart materiale der transporterer fugtigheden væk fra kroppen og holder dig tør og kølig når du træner.

Vi har et også stort udvalg af forskellige Amme-BHer fra Anita som kan fås fra en EU J skål. Fleur, Maria og Laura er amme-BHer med bøjle, Paisley er en yderst komfortabel amme-BH der har behagelige, støttende og har fleksible bøjler. KwikKlip har ingen bøjler, er særdeles komfortabel og velegnet også til at sove i. Alle Anita amme-BHer kan åbnes foran, har klik-lås og er designet på en måde der gør, at skulderstroppen ikke falder ned når du åbner den.

Josephine er en basic kollektion med diskret ternet mønster, modellen har sømløse formpressede skåle og er ikke foret. Modellen har 1/1 skål og sidesøm der støtter og former brystet, vi fører den i skålstørrelser op til EU H.
< 1 >
< 1 >