Kundeservice: 70 21 10 84
Gratis fragt og gratis retur*

LACE Brand Shop

Lace er vores eget mærke til kvinder med stor barm, alle produkter bliver fremstillet i Europa. Størrelserne varierer fra EU D-I skål og omkreds 65-90.

Filtre Sortering
< >
< >

Lace er vores eget mærke og omfatter badetøj, poloshirts og skjorter til kvinder med stor barm, alle produkter bliver fremstillet i Europa. Størrelserne varierer fra EU D-I skål og omkreds 65-90.


Badedragter, tankinier og bikinier i skålstørrelser kan fås med et væld af forskellige trusser at vælge imellem. Vores signatur model i bandeau stil har multianvendelige stropper der kan bindes rundt om halsen eller bag ved ryggen. Kollektionen omfatter ensfarvede modeller, colour blocking stilen eller det trendy hækle look.


Vores halterneck bikini ser fantastisk ud hvis du har en stor barm og giver en flot udskæring, og Dueodde halterneck har ekstra lange stropper som kan bindes på mange forskellige måder, f.eks krydset på midten, snoet sammen eller normalt over skuldrene.


Det kan være en udfordring at finde bluser der sidder pænt hvis man har en stor barm, derfor har Lace designet deres egne modeller! Den klassiske skjorte er perfekt til kontoret, hvis du arbejder i restaurationsbranchen, til fritid eller specielle lejligheder. Kan kombineres med jakker og blazere, eller på den casual måde med jeans, den kan fås i et væld af farver og er designet og syet til at sidde tæt fra brystet og ned.


Den klassiske skjorte i empirestil sidder tæt under brystet og fremhæver dine kurver, de fine folder under brystpartiet gør blusen mere fleksibel hvis du har en meget stor barm.

< 1 2 3 >
< 1 2 3 >