PrimaDonna Lingerie Brand page

PrimaDonna er kendt for deres udsøgte sans for detaljer, pasform og komfort, på det område tåler dette brand ingen sammenligning. Det luksuriøse lingeri ser ikke kun godt ud, det støtter og former også og kan fås i størrelser op til en EU M skål

BH

Trusse

Body

Sport

PrimaDonna Lingerie - Must-Haves

Madison

Deauville

Orlando

Satin

PrimaDonna World

PrimaDonna Twist

PrimaDonna Swim


LUKSUS LINGERI
PrimaDonna er kendt for deres udsøgte sans for detaljer, pasform og komfort, på det område tåler dette brand ingen sammenligning. Det luksuriøse lingeri ser ikke kun godt ud, det støtter og former også og kan fås i størrelser op til en EU M skål.

KVALITETS PRODUKT
Det er et kvalitets produkt der kan bruges hver dag. De bløde elastiske stoffer løfter og former dit bryst på den mest fordelagtige måde, bøjlerne i BHen er behandlet med et særligt skum-materiale der giver ekstra komfort.

DEAUVILLE SERIE
Mange kvinder over hele jorden sværger til bestselleren Deauville, den kan fås hele året rundt i basisfarverne Deauville kommer i nye modefarver hver sæson. Det er en BH med hel skål der har et sidepanel der projicerer barmen så den får et fremadrettet udseende frem for at brysterne falder ud til siden.

MADISON SERIE
Det samme gælder for modellen Madison der også har et bryst formende sidepanel dog har det øverste af skålen et stretch blondestykke.

SATIN OG FIGURAS SERIE
De sømløse formpressede BHer som f.eks Satin og den forede Figuras giver din barm en rund og blød form når du har tætsiddende toppe på.

BRYLLUPS LINGERI
Skal du giftes og leder efter det perfekt sæt lingeri der passer til brudekjolen, så kig på PrimaDonnas udvalg af stropløse BHer, bodys og shapewear. De mange forskellige farvetoner som hvid, elfenben og hudfarvet er ideelle både under brudekjolen men også til det finere festtøj.

EKSTRAVAGANTE DESIGNS
PrimaDonna skuffer heller ikke når det gælder ekstravagante designs med ypperlige blonder eller tyl der er tungt pyntet med kulørte broderier, se den seneste kollektion.

PRIMADONNA WORLD
Hare du lyst til at se mere feminint, trendy lingeri med samme fantastisk pasform og kvalitet så se PrimaDonna Twist og PrimaDonna Swim.