Bye Bra

Selvklæbende BH F-H skål med silke brystvorte skjuler

DKK 175,- DKK 157,50
Sale
Denne vare er udsolgt
Farve:
Størrelsesguide

commodity-size.description

ONE
SIZE ONE SIZE
  • Varebeskrivelse
    Bye Bra
    Selvklæbende BH F-H skål med silke brystvorte skjuler
    Tilbehør
    HUSK AT SE VIDEOEN
    Har du en kjole, hvor din BH helst ikke skal kunne ses? For eksempel brudekjolen, konfirmationskjolen, gallakjolen, selskabskjolen eller bare en tætsiddende stropløs kjole. Så har du her løsningen.
    Bye Bra tape med brystvorte patches i silikone er en enkel løsning til hurtig og effektiv forbedring af det kvindelige bryst uden behov for kirurgi – faktisk ikke engang en BH!
    Bye Bra løfter brysterne ovenfra, og er derfor den perfekte løsning til stopløse, rygløse, V-halsede eller lavtudskårne outfits. Bye Bra kan endda bæres under bikini!
    Selve det klæbende brystløft er lavet af et meget tyndt og fleksibelt, selvklæbende folie, der fremstilles af 3M. Den er formet som en hestesko, hvilket gør det muligt at hæve brystvorten flere centimeter. De selvklæbende brystløft tapes kan også anvendes til at foretage justeringer – for eksempel hvis en kvinde har to forskellige brystformer, -størrelser eller brystvorteplaceringer.

    Den unikke 3M kvalitetstape, som bruges på hospitaler, er helt sikker for huden og skaber et perfekt løft. Bye Bra løfter brysterne enkelt og effektivt. Og bedre endnu! Det er ikke kun brysterne, der får et løft - det selvklæbende brystløft øger også selvværdet og løfter bærerens humør. Ikke nok med at det give dig mere selvtillid; Det giver dig også mulighed for at bære tøj, der ellers ville blive forvist til skabets gemmer.
    Bye Bra selvklæbende brystløft sørger også for, at brysterne bliver på plads. Selvom de stadig frit kan bevæge sig under tekstiler, vil Bye Bra tapen begrænse overdreven, naturlig bevægelse af brysterne.
    Bye Bra selvklæbende BH indeholder tre par brystløft og tre par brystvorte patches.
    SILIKONE ELLER SILKE
    Bye Bra inkluderer brystvorte patches i enten silke eller silikone. Du undrer dig måske over, at der er to slags brystvortedækkende patches? Det er fordi alle bryster er forskellige. Enhver kvinde er unik. Brystvorte patches i silke er lettere, mindre i diameter (6cm) og kan ikke genanvendes, da materialet og limen er til engangsbrug. Det gør dem mindre synlige under sarte stoffer som satin, hvor silikoneversionen måske kan blive synlig. Hvis du har større brystvorter, anbefaler vi dog altid brystvorte patches i silikone.
    Varenummer: 9352_skin=01f

    GRATIS FRAGT i DK - over 500 kr.*
    GRATIS RETUR i DK*

    Pasform, støtte og funktion. Det er nøglen til undertøj, der sidder perfekt og får dig til at føle dig bedre tilpas ... Bye Bra Selvklæbende BH F-H skål med silke brystvorte skjuler tilhører varegruppen BH - Stropløs og indgår i kollektionen Bye Bra.

    Produktet har følgende varenummer 9352_skin=01f hos Bye Bra og indeholder materialerne Acrylic Copolymer Adhesiv 16% og fåes i farverne og størrelserne: .



    Vi sender din pakke 1-3 hverdage efter vi har modtaget din ordre.

    Der er GRATIS LEVERING til dansk GLS Pakkeshop på alle ordrer over 500 kr.

    Du har 14 dages returret.

    Betaling kan ske med Mobilepay, Dankort, Visa, Mastercard m.v.

    Har du spørgsmål? Så ring til os på 7021-1084 (mandag til fredag 9-12)


    • Acrylic Copolymer Adhesiv 16%
    • Vask i hånden
    • Ikke strygning
    • Ikke blegning
    • Ikke tørretumbling
    • Ikke kemisk rensning
    Spørg om varen
  • Levering og retur
    Text goes here
  • Kundeservice
    Betaling kan ske med Dankort, Visa, Mastercard m.v. Har du spørgsmål? Så ring til os på 7021-1084 (mandag til fredag 8-15) eller send en email til service@lace.dk

Lace anbefaler...