OBS: Nye skålstørrelser ved engelske mærker som Freya

OBS: Nye skålstørrelser ved engelske mærker:

Freya,
Fantasie,
Curvy Kate,
Elomi,
Gossard,
Wonderbra,
Shock Absorber.


Bemærk: LACE sælger i de EU størrelser, som du også finder i den isyede vaskelabel. De ovennævnte mærker er oprindeligt baseret på det engelske skålstørrelsessystem, som derfor vises i parentes (blot til info)

Se Video


Vi har mange engelske mærker i vores sortiment og vi har altid solgt deres produkter i engelske skålstørrelser.
Nu er mange af de mærker som er begyndt at oversætte deres størrelser fra engelske til europæiske skålstørrelser på størrelsesskiltet. Det fører til forvirring, når man f.eks bestiller en Freya Remix i 70G hos os og vi sender et produkt med en label, der ser sådan ud:

Derfor har vi besluttet at tilpasse os deres label og vise deres EU størrelser i vores bestillingstabel. Dermed bestiller I ovennævnte produkt i fremtiden som 70I på vores hjemmeside.
For dig, som kender din engelske størrelse, og altid har bestilt den hos os: Vi vil stadig vise den engelske størrelse i parentes og det kommer til at se sådan ud:

70I = (32G UK)

Der er stadig mange engelske mærker i vores sortiment, som ikke har oversat til EU størrelser og dem vil vi stadig fortsætte med at sælge i de engelske skålstørrelser. Det vil f.eks være Panache, hvor man, ved bestilling af en 70G, så får varen leveret sådan:

Hvis en artikel stadig sælges i engelske skålstørrelser, så vil det fortsat stå i produktbeskrivelsen

Her ser I en tabel over de engelske mærker som sælges i EU størrelser og de, der sælges i UK størrelser: