DEN PERFEKTE PUSH UP: DIRNDL-BH'en

En Push up BH eller en Balkonette BH er den ideelle Dirndl BH for at gøre din Dirndl-Outfit perfekt til Oktoberfest. Uanset om den har en åben eller firkantet udskæring, har BH'en lidt brede og yderligt siddende stropper, der godt kan skjules af din Dirndl-Outfit. Samtidigt sikrer vatteringen i push-up-BHen at dine kurver fremhæves optimalt.

dirndl push-up bra

Freya Deco Vibe

dirndl push-up bra

Dessira Blanche

dirndl push-up bra

PrimaDonna Twist I Want You

USYNLIGHED

Hvis du leder efter en BH, som skal være usynlig under en hvid top, skal du vælge en BH i en farve, der er tæt på din hudfarve. Beige og brun, pink og rød eller grå kan være et godt match. En hvid bh ses derimod tydeligere under en let hvid top.

For at forhindre, at detaljer eller sømme er synlige igennem toppen, skal du lede efter BH-modeller uden sømme, blonder eller ekstra detaljer, som fx en t-shirt BH. Favoritter hos LACE med glatte skåler omfatter bl.a. Freya Deco kollectionen, samt Dessira Adele og Blanche.

NYHED PÅ LACE

Dessira er et tysk mærke, der har specialiseret sig i vatterede Balkonette BH'er, som er de perfekte BH'er til Dirndl-Outfits. BHerne fås i forskellige farver og i omkredse 65-95, såvel som i europæiske skålstørrelser fra D til I.

EKSTRA KAVALERGANG

For at få en ekstra forførende kavalergang eller mere fylde i barmen, kan du altid placere et lille indlæg i bh-skålene.