21 år siden: LACE papirkatalog 2000

Peter Leerskov 16. Nov 2021
Det er i år 21 år siden, at LACE Lingeri udgav sit første specialkatalog med fokus på "smart lingeri til store barme". Dengang var det næsten umuligt at finde Bher til kvinder med med end en D skål. LACE havde dengang fysiske butikker og så behovet hos de kvinder med kurver, som vi hjalp i prøverummet i butikkerne. Dengang var katalogerne fra D-G skål eller D-H skål. Siden da er udvalget meget større – og LACE fører i dag BH-størrelser op til P-skål.
Allerede i 2000 lancerede LACE en online-shop sammen med specialkataloget. Og i dag udgør online 99% af vores salg. Vi har nu passeret mere end 1 million online ordrer.
Vi stoppede med papirkataloger for nogle år siden, da online-delen modsat papir naturligvis konstant er opdateret med priser og lagervarer.
Men i 2000 var papirkataloget det helt rigtige til at fremme den niche for kvinder med mere barm, som vi stadig koncentrerer vores samlede energi omkring i dag – 21 år senere. Dengang havde vi 15 brands, i dag har vi 50. Dengang havde vi 30 BH-størrelser, i dag udbyder vi 96.