IKKE KUN BH'EN ER VIGTIG...

Peter Leerskov 10. Sep 2013
Nede kan du se bestsellerne:

Tai-trussen:

Den kan bruges hver dag og byder på komfort og elegance samtidig. Den tildækker hele numsen og lader dine ben virke længere. En ideal trusse under nederdele og kjoler. Du kan og finde den som italiensk trusse. Forskellen er, at den italienske trusse er lavet af lukseriøse materialer.
 
             

Den høje trusse:


Nej, ikke kun bedstmor kan bære denne trusse. Den er fin til alle, da den er behagelig at have på og former din krop. Desuden er den virkelig smuk nutildags, så du behøver ikke skamme dig for at have den på under dine kjoler eller nederdele. Den bæres højt i taljen og små deller skjules.
 
 
     

Shape trussen:


Også denne findes der forskellige modeller af: Med ben eller uden, som g-streng eller tai-trusse. Dette lingeri har som mål, at forme din krop uden at du føler dig snørret ind. De er lavet af fast materiale og strammer op i mave og hofte. De bæres helt op til kort under brystet og er næsten usynlige.
 
 
     

G-strengen:


Et meget forførende eksemplar, som imidlertid findes i forskellige varianter. Dine ben virker uendelig lange og kvindeligheden fremhæves, idet din numse ikke dækkes til af trussen. Ligemeget om en normal eller italiensk, G-strengen er noget der ikke må mangle i din lingeriskuffe.
 
     

Luksus G-strengen:


Den er til alle kvinder, der synes godt om G-strenge, men ikke tør at tage dem på. De er meget feminine og kun den nederste del af din numse kan er synlig. Den er altid lavet af lukseriøse materialer og passer perfekt under kjoler eller nederdele.
 
     

Shorts:


Denne model er et godt alternativ til tai trussen eller G-strengen. Den er god til dagligdagen og er behagelig at have på. Numsen tildækkes komplet og får din krop til at virke sportslig. Den er perfekt til kropsnært tøj.
 
 
     

Hotpants:


Denne trusse sidder længere nede på hoften og passer derfor godt til lavttaljede bukser. Numsen tildækkes kun delvist og trussen har en høj benudskæring foran, hvilket lader din krop virket sexet og kvindelig. Den passer perfekt under løst tøj og der er ingen søm der kan ses.