BH rådgivning over telefonen

Peter Leerskov 21. Sep 2016
BH rådgivning over telefonen.

BH fitting over telefonen.

Det er nemt at shoppe på nettet idag og man kan købe varer på sin mobiltelefon også når man ikke er hjemme. I vores online shop kan du finde tusindvis af BHer, bikinier, badedragter og meget mere, og du kan vælge mellem mere end 80 forskellige størrelser. Hvis du leder efter en ny BH eller har spørgsmål til størrelse eller pasform, så er vi der for at hjælpe dig!

UK eller EU skål system?

Et at de mest stillede spørgsmål i den forbindelse er hvilken størrelse man skal vælge når man ønsker at prøve et nyt mærke. Grunden til det er, at størrelserne varierer meget hvis man sammenligner BHer fra europæiske og engelske producenter. Vi får tit spørgsmål fra vores kunder per telefon eller per mail vedrørende pasformen eller kunder der føler sig utilpas eller har smerter fordi de har købt en forkert størrelse BH.

Fitting hos LACE

Vores uddannede og erfarne BH fitting eksperter arbejder i vores showroom og hjælper de kunder der kommer til os. Vi lægger meget vægt på at teste alle produkter på vores modeller før de går online i shoppen og vi tager alle billeder og videos i vores eget fotostudie.


Når du deltager i en telefon fitting, vil vores medarbejder stille dig forskellige spørgsmål for at finde ud af hvilken omkreds og skålstørrelse du har brug for samt hvilken stil og pasform der passer til dine behov. Find et passende behageligt sted at telefonere før du ringer til os, vores BH fitting eksperter skal ikke bruge mange minutter til at finde ud af hvad der præcis virker for dig og give dig anbefalinger over telefonen. Vi følger op på samtalen med en mail der indeholder links og forslag til hvilke størrelser samt hvilken pasform og stil vi foreslår.

Kig i skuffen inden du ringer

Det ville være en stor hjælp hvis du kunne gennemgå de BHer du allerede har i skuffen og notere mærker, størrelser og eventuelt fordele og ulemper ved den enkelte BH inden du ringer os op, det kan nemlig give et godt billede af hvilken størrelse og hvilken stil der passer dig.


Hvis du har brug for yderligere hjælp er det også muligt at få rådgivning live over Skype eller Facetime. En Skype eller Facetime video fitting, vil give et godt billede af hvordan din BH nøjagtigt sidder og give os mulighed for at finjustere din størrelse og se hvilke specielle behov du har. Vi har indrettet et lokale specielt til video fittings. På den måde undgår vi uvedkommende "trafik" og nysgerrige blikke fra kunder eller medarbejdere. Der er altid kun én medarbejder tilstede ved en video fitting og vi lægger stor vægt på diskretion og på, at du føler dig tryg.

Social Media

"Hvis du ikke er tilfreds med den støtte eller pasform din BH har, eller hvis den er ubehagelig eller giver dig smerter, så kontakt os på den måde der er nemmest for dig". Vores kundeservice chef Grete siger: "vi tilbyder et utal af muligheder for at komme i kontakt med os og få kvalificeret rådgivning. Kontakt os per mail, på Facebook, Instagram, eller Snapchat. Du kan også bare ringe til os, vi er der for at hjælpe og vi ønsker at få mange flere tilfredse og glade kunder".

Gratis fragt og returlabel

Vi tilbyder gratis forsendelse og gratis returnering i Danmark. Det giver dig chancen for at kunne bestille mere end en BH uden ekstra omkostninger, hvis du er usikker på størrelsen.

Ring til os

Ring til os, hvis du er usikker omkring dit køb af BH. Du skal ikke holde dig tilbage. Vi er der for at hjælpe og du må gerne ringe mere end én gang. BH rådgivning er både en kunst og en videnskab. Så det er helt almindeligt, at det kan tage tid at finde den helt rigtige model der passer præcis til dig - nøjagtig som hvis du var i vores prøverum i butikkerne. KOntakt os på telefon på hverdage: mandag - fredag 8:00 - 15:00