Shapewear til drømmefiguren

Peter Leerskov 21. Nov 2016
Shapewear.

Shapewear til drømmefiguren.

Mode- og skønhedsartikler tilhører et af markedets største og mest afvekslende produktgrupper med et meget varieret udbud, et stort antal forskellige brands og millioner af aktive kvinder. Udseendet spiller en meget vigtig rolle for kvinder. Kvinder vælger bevidst bestemte klædningsstykker og hvilke trends de ønsker at følge. Gennem det bevidste valg, bliver kvindens velbefindende og selvtillid forstærket. Ligegyldigt hvilken kropsform man har eller hvilken stil man har besluttet sig for, så findes der også modeprodukter som passer alle.

Shapewear er i de senere år blevet utrolig populært. Mange kvinder kender allerede den positive effekt som kvalitets shapewear har på kroppens former. Til trods for de mange fordele ved shapewear, eksisterer der stadig mange myter omkring denne beklædningsdel som vi gerne vil forsøge at udrydde.

Myter omkring shapewear - figurformende lingeri


Shapewear er ikke til unge kvinder

Hvis man ikke kender shapewear i den form som det bliver fremstillet idag, synes man måske ikke at det kan være lige så attraktivt som almindeligt lingerie. Måske har du også en svag erindring om din bedstemors hudfarvede korset. Det kan du godt glemme for det kan slet ikke sammenlignes med nutidens moderne shapewear. Shapewear egner sig til kvinder i alle aldre og kan hjælpe alle kvinder med at forme kroppen på en attraktiv måde.

Shapewear er ubekvemt

En anden udbredt myte om shapewear er, at shapewear er stift, unaturligt og ubekvemt, og at shapewear vil begrænse dig i dit daglige valg af påklædning. Dette er ikke korrekt. Det rigtige figurformende shapewear føles som en ekstra hud, man tager på. Den holder og støtter uden at du behøver at gå på kompromis med dit velbefindende. Og det er trods alt det vigtigste for at du kan gøre et godt indtryk og føle dig godt tilpas i enhver situation.

Shapewear er ikke sexy

Mange kvinder tror ikke, at shapewear kan være sexet. Den myte kan man også for alvor udrydde, shapewear er idag et teknisk højt udviklet klædningssstykke der visuelt er forvandlet til et stykke smukt lingeri fremstillet af fine stoffer med smukke detaljer og påsatte raffinerede broderier. Faktisk så forførende at det næsten er synd at skjule det under dit tøj.

Shapewear findes ikke i store størrelser

PrimaDonna har bodyshapers og figurformende undertøj op til str. 46, Ulla har op til str. 48. Hos de to mærker finder du også velegnede bodys eller toppe i skål-størrelser op til F eller G skål. Til kvinder med stor barm, anbefaler vi en body uden skåle, som kan kombineres med din foretrukne BH. Den type shapewear hjælper dig med at forme din figur uden at du skal give afkald på den støttende funktion en BH har og du behøver ikke gå på kompromis med størrelsen af dit shapewear selvom du bruger en stor BH størrelse.

LACE hjælper

Lace tilbyder shapewear i alle størrelser som er attraktive, komfortable og har en høj kvalitet. Vi tilbyder et stort udvalg af elegant undertøj og badetøj med shape effekt, vi er specialister i undertøj til kvinder med stor barm. Vi er sikre på at du kan finde den helt rigtige størrelse i vores online shop, vi har et udvalg på over 3000 produkter.

Det der gør shapewear til noget særligt er, at den udligner dine konturer, den får de små buler til at forsvinde og fremtryller en fantastisk flot silhuet. Og ikke kun ved specielle lejligheder. Du kan sagtens anvende shapewear dagligt og nyde godt af de mange fordele. Gør en god figur – hver dag og til enhver tid.