LACE Design bikini mode eller fortsættelsen af en succes

Peter Leerskov 17. Apr 2014

For Charlotte, indehaveren af Lace og dansker, var det helt klart, at moden i skandinavisk design skulle få et dansk navn. Og hvad kunne passe bedre end den vilde, særlig smukke ø Bornholm?

 

Der findes en bikini-bandeau og en bikini-bh med dyb udskæring samt to forskellige trusser i denne serie. Her blev der lagt stor vægt på materiale og detaljer. Bandeau-bh’en kan bindes på en meget speciel måde: du kan enten binde de koralfarvede stropper i nakken eller på ryggen. Denne model er i hvert fald en eyecatcher.

 

Trusserne i Bornholm-serien er meget moderne. Du kan vælge mellem en fold-ned trusse, der er en blanding mellem en normal bikinitrusse og en lidt højere trusse. Den kan varieres i højden og således bruges i tre forskellige varianter, alt efter hvordan formerne skal fremhæves. Trussen med bindebånd er særlig sød med sløjfer i siden.

 

Med Bornholm sættes din krop i scene: Dit dekollete har takket være de vandrette søm en wow-effekt. Barmen løftes og du føler dig særlig feminin. Præcis det, hvad Lace vil opnå: At kvinderne endelig er stolte af deres former.

Særlig fremhæves: Lukningen er af nikkelfri zamak og bliver ikke varm i solen.