Skype Video BH rådgivningGratis Skype Video Bra-Fitting
Med Skype Video Bra-Fitting får du en professionel rådgivning om størrelser og pasform - hjemme hos dig selv. Alt som du har brug for er en computer der kan gå på nettet, et webcam, Skype og en lille smule tid. Vi har udelukkende kvindelige konsulenter, der under hele rådgivningen er synlige for dig, og som besvarer alle dine spørgsmål i direkte dialog. Rådgiveren hjælper dig også med dine problemer og ønsker ift. en BH.

Hvordan fungerer Skype Video Fitting?
Du laver en tid via email med en af vores rådgivere og fortæller om de ønsker, problemer og forventninger som du har med og om din bh. Under selve Skype samtalen bliver du bedt om at vise dig uden T-shirt med bh. Du bliver bedt om at vise dig forfra, fra siden og bagfra. Dette er nødvendigt for at vores rådgiver kan få et indtryk af din størrelse og dermed komme med forslag til bedre pasform. I nogle tilfælde er det nødvendigt at tage armene op over hovedet for at kontrollere hvor fast rygstykket sidder. Desuden skal du måle dig under barmen med et målebånd mens vores rådgiver guider dig.
Efterfølgende kan du tage t-shirten på igen og snakke med rådgiveren om hvilken størrelse og hvilke modeller der passer til dig.


Hvad skal jeg have på under Skype samtalen?
Inde under din T-shirt skal du helst have den BH på, som du synes sidder bedst. Hvis du allerede har bestilt varer fra os, må du selvfølgelig gerne vise os modellerne. Der er også mulighed for at snakke med vores rådgiver om de forskellige modeller.

Kan jeg klæde om udenfor kameraets synsfelt?
Selvfølgelig kan du det! Før og efter målingen og bedømmelsen kan du selvfølgelig tage tøj på igen. Hvor du klæder om henne, er helt op til dig. Det vigtigste er at du føler dig godt tilpas.

Skal jeg købe noget hos LACE efter Skype-Fittingen?
Nej. Vi tvinger ingen til at købe. Vores rådgiver anbefaler forskellige ting som du kan overveje eller tænke over.

FAQs
Hvad koster en fitting?
Rådgivningen er gratis.

Hvor lang til tager en fitting?
Det tager ca. 20 til 30 minutter.

Hvordan laver jeg en tid?
Send os en email til service@lace.dk med hvornår du har tid. Du er velkommen til at lave en tid fra mandag til fredag fra kl. 8:00 til 12:00 og fra kl. 13:00 til 15:00. For at vores rådgivere kan forberede sig bedst muligt bedes du angive dine mål (under barmen og over brystet), din tøjstørrelse og dine yndlingsmærker. Hvis du har ønsker om model, farve eller en særlig anledning (bryllup, sport, mv.), kan du også tilføje det i din email.