10 facts om PrimaDonna

Peter Leerskov 18. Oct 2013

* BH testpanel:

Det belgiske mærke lader enhver serie teste af en gruppe kvinder med forskellige skålstørrelser. Alle detaljer afprøves før en BH går i produktion.

       

* 58 forskellige størrelser:

Store bryster er ikke som alle andre store bryster. Derfor tilbyder PrimaDonna 58 størrelser op til en I-skål. Enhver kvinde kan såmed finde sin drømmemodel, der passer til hende som skræddersyet.

 

* Ryggen leverer beviset:

Ikke kun skålene, med også stropperne er enormt vigtige. PrimaDonna er verdensberømt for stroppernes kvalitet.

I stedet for, at sy stropperne, svejses de hvilket har en positivt påvirkning på deres bærekomfort.

Stropperne går længere ned på ryggen, som giver mere hold. En ægte PrimaDonna BH kan genkendes på sit rygudsnit og dets perfekte U-form.

 

 * Fra øst til vest og lige ud:

Så brysterne hæves og centreres, har skålende et ekstra sidestykke og et fast fodermateriale nede og i siderne af skålen. Det giver en fremad visende rund form og øst-vest effekten undgåes.

 

 * Ryggen er vigtigere end skålen:

Ikke kun skålene giver god støtte, men også rygstykket er en vigtig del. Dertil bruger PrimaDonna ekstra fast, men smigrende stof.

 

 * Bøjlerne stikker ikke:

PrimaDonnas bøjler omsluttes af tre forskellige materialer: Skumgummi, nylon og sart fløjl i ydersiderne. Derfor trykker og stikker bøjlen ikke.

 

 * 32 syskridt:

Vidste du, at fremstillingen af Deauville BHen kræver 3 forskellige garn og 32 enkelte syskridt?

En stor ydelse for mange kvinders yndlings-BH.

 

 * Hægter og øjer gemmes interlligent:

En BHs perfekte pasform garanterer dig højeste bærekomfort. Intet må gnide eller knibe, derfor syes enhver BHs lukning sammen med et stykke fløjl.

 

* Første hjælp ved ulige-store bryster:

Hver kvinde har to ulige store bryster. Nogle gange kan det næsten ikke mærkes og andre gange kan en god BH skjule sådanne skønhedsfejl.

PrimaDonna syr et elastisk bånd i skålens øverste kant, så den sidder perfekt til kroppen. Under blonden er dette bånd usynligt

 

 * PrimaDonnas repæsentant:

Vidste du, at der alle to minutter sælges en Deauville BH på verdenen? Det er det bedste bevis på, at kvinderne synes bedst om både design og pasform!

Du burde selv overbevise dig om, hvor meget en PrimaDonna BH kan ændre dit liv eller i det mindste din holdning.

 

Men pas på: Mange kvinder, der én gang har prøvet PrimaDonna, ville bare smide deres gamle BHer ud. Forskellen var for enorm og PrimaDonnas bærekomfort så god, at de helst ikke ville tage BHen af igen..

 

Quelle: www.primadonna.eu