FOR-PREMIERE.... PRIMADONNA badetøj

Peter Leerskov 20. Sep 2013

Det ville da også have været utroligt, hvis et høj-kvalitetsmærke som PrimaDonna ikke ville tilbyde badetøj til sine trofaste fans. Men ifølge det succesfulde mærke er den lange ventetid begrundet: „Basismaterialet for badetøj er forskelligt fra det, der bruges til lingeri. Også kravene, en kvinde stiller til sit badetøj, er andre." Designerne har altså arbejdet flittigt i 5 år og kollektionen er virkelig blevet smuk!

pd-swim-bild060b.jpg

Farverige, glade bikinier eller sexede   badedragter med klassisk snit men også  søde tankinier er på vej. Små detaljer   gør enhver serie helt speciel.

Det særlige er, at det lykkedes PrimaDonna at lave en blanding mellem  deres kendte mærker PrimaDonna og  PrimaDonna Twist. Det betyder, at både  kvinden der elsker Deauville og kvinden  der helst bruger A la folie, sikkert vil finde  sit yndlingstykke i badetøjs-kollektionen.

Kollektionen er tidsløs - alle kan have glæde af den. Navne som Pina Colada, Sherry eller Tequila lader dig drømme om  sol og strand. Bikinien på billedet hedder forresten Punch.

 
 

Bikini-BHer, tankinier eller badedragter har alle justerbare stropper og så det er helt op til dig, hvordan du vil bruge dit badetøj. Enten uden stropper, som neckholder eller helt normal, alt er muligt.

Desuden er der et stort udvalg af trusser. I hver serie kan du mindst vælge mellem bikini tai trusse, trusse med bindebånd, shorts eller den høje trusse. PrimaDonna har husket enhver smag.

Til dem, der vil forme sin krop, anbefales at vælge en af badedragterne med shapewear-funktion. Dem vil du ihvertfald blive glad for.

Endnu en god nyhed: de første bikinier leveres allerede til os i midten af januar. Skålstørrelserne går fra D til H.