Store bryster og nye Triumph BH-sæt

Peter Leerskov 21. May 2005


Store bryster og nye Triumph BH-sæt

Nye BH'er til piger, der bruger store skålstørrelser.

Hvad har Demi Moore, Melanie Griffith og Pamela Anderson til fælles? Hvis vi skal tro rygterne, har alle 3 kombineret det naturlige med det kunstige. Ønskes større bryster end man fra naturen er blevet udstyret med, kan silikone være en løsning.

De europæiske kvinder er heldige! I de sidste 20 år er den gennemsnitlige BH-størrelse blevet 2 gange større. Forskere har den opfattelse, at dette skyldes en stigende levestandard og en øget tilsætning af hormoner og tilsætningsstoffer i vores mad.

Uanset årsagen kræver store bryster en BH, der passer og giver optimal støtte. Brysterne selv har ingen muskler og holdes praktisk taget kun oppe af naturens egen BH: et tyndt hudlag og små bindevævsstrenge mellem fedt- og kirtelvæv. Er brystvævet først blevet strakt, kan det ikke trænes op igen. Skaden er sket !

Triumph har sat fokus på den stigende efterspørgsel efter BH'er med store skålstørrelser i forårs- og sommerkollektionen. I mange år hed skålstørrelserne A, B og C – og derefter stoppede alfabetet – men i dag tilbyder Triumph størrelser helt op til G skål.

Jo større skål-størrelser jo bredere skulderstropper med størst bredde midt på skulderen, hvor trykket er størst.

Mange har den opfattelse, at BH'er med store skåle er ufikse. Det har intet på sig. Triumph byder på flotte BH'er med eller uden blonder i sarte farver, og i basisfarverne hvidt og sort

Se mere under Triumph i vores Internet-butik

Comfort Minimizer C-G skål Pretty Desire D-G skål