Hvordan vælger jeg den rigtige BH til min brude- eller festkjole?

Peter Leerskov 27. Dec 2016
Hos Lace er vi bevidste om, at kvinder med stor barm kan have svært ved at finde den helt rigtige hverdags BH. Vi lever af at tilbyde et stort udvalg af BHer til kvinder med stor barm og vi ønsker at give markedets bedste rådgivning. Vores BH fitting eksperter bruger mange timer hver dag på at rådgive kvinder med stor barm, både over telefonen men også per mail og via Skype og Facetime.

Og selvfølgelig ved vi også, at den vigtigste BH i en kvindes liv er den hun har på under sin brudekjole, derfor har vi her samlet nogle tips og gode råd omkring valg af BH til brude- og festkjolen.

Kom ind og få en BH fitting i butikken eller på Skype!

Hvis du kender din BH størrelse og er tilfreds med pasformen på din hverdags BHer så er du allerede et skridt foran, men hvis du er usikker på din størrelse anbefaler vi dig at kontakte os og høre om mulighederne. Vi tilbyder BH fitting i vores butik i Aarhus, i vores Showroom i Flensburg samt via Skype eller Facetime.

Brug BHen som basis for at finde den rigtige kjole!


Hvis du kender din BH størrelse og ved hvilke forskellige BH typer der findes kan du faktisk bruge denne viden som basis for at finde den helt rigtige kjole der får dig til at føle dig godt tilpas og tryg hele dagen lang. Er du nysgerrig efter at se om du har overset en BH type, kan du se de forskellig modeller i vores BH guide. Prøv en række forskellige BHer for at se hvad der passer dig og føles rigtigt. Er en stropløs BH en mulighed eller får den dig til at føle at du hele tiden skal trække den op? Kunne en halterneck være en mulighed eller føler du at den trykker på din hals? Foretrækker du en balkonette BH men føler at stropperne falder ned hele tiden? Vil sømmene eller blonderne på en body kunne ses gennem din kjole?

Tag din BH i tasken!


Tag din favorit BH med i tasken når du går ud for at købe din kjole, så kan du bedre se hvordan kjolen sidder omkring barmen samt hvilke ændringer eller justeringer der er nødvendige. Hvis du allerede har købt din kjole bør du prøve forskellige typer BHer under kjolen. Det er også vigtigt at bemærke, at hvis det er nødvendigt med ændringer på kjole skal du være iført den BH du skal have på under kjolen når du besøger din syerske, og glem ikke at medbringe dine sko også.

Træf dine forberedelser!


Det sidste du ønsker på din store dag er sikkert at have problemer med din BH. Derfor råder vi dig til at vaske og bruge din BH i tiden op til brylluppet for at være sikker på at den er behagelig at have på og støtter på den rigtige måde samt at den er justeret korrekt. Vi anbefaler også at du vasker og prøver dine trusser! Hvis du bærer en kjole med mange lag kan det være en fordel at vide i forvejen om trusserne sidder rigtigt og ikke kravler op hele tiden, det kan spare dig for en del ubehag.

Vælg tilbehøret efter din smag!


Det er din dag og din kjole - vær dig selv og føl dig godt tilpas. Hvis du har valgt en tætsiddende kjole er det måske en god idè at prøve med shapewear, en shapewear dragt udligner dine konturer, får de små buler til at forsvinde og fremtryller en flot silhuet. Den kan også forhindre at dine lår gnider imod hinanden. Er du usikker på hvad du skal vælge til din kjole, så læs vores blogpost om shapewear her.

Hvis du ønsker at bære strømper til kjolen er der flere muligheder. Du kan vælge selvsiddende strømper der holdes oppe af en silikonekant. almindelige strømper har ikke silikonekant men holdes oppe af strømpeholdere.

Når du tager strømperne på, er det vigtigt at holderen monteres lige ned, ellers vil det føles som om noget trækker eller drejer sig.

Et andet nyttigt tip er at tage dine trusser på over toppen af strømpeholderen, dette vil gøre det lettere når du skal på toilettet i løbet af dagen, især hvis du bærer en lang kjole eller en kjole med mange lag stof.

Strømpebånd er blevet en populær tradition ved et bryllup. Traditionen er, at bruden bærer strømpebåndet på sit ben under brylluppet, brudgommen skal fjerne det i løbet af aftenen. Derefter skal strømpebåndet kastes ud mellem de ugifte mandlige gæster, den mand der fanger det bliver den næste der gifter sig.

Vi håber du synes vores informationer var nyttige og ønsker du at vide mere om hvordan du køber en BH til en bryllups- eller festkjole er du meget velkommen til at kontakte os.