Badetøj

Peter Leerskov 27. Dec 2016



Bikinier


Der er mange muligheder for at finde den helt rigtige velsiddende bikini, selv for kvinder med stor barm. JA! Du kan tage en bikini på, også selvom du har en stor barm! Alle Lace bikinier er fremstillet af de producenter der allerede er eksperter i BHer til kvinder med stor barm og som også fremstiller badetøj. Der er mange flotte modeller at vælge imellem som f.eks stropløs, dyb udskæring, push-up eller halterneck. Du kan også vælge mellem en række forskellige passende trusser hvad enten du ønsker shorts, bindebånd, tai trusse eller brasiliansk bikini trusse!

Se vores udvalg af bikini toppe her.
Find et par bikini trusser du kan style sammen med bikini toppen her.


Push-up



Push-up bikinien har en bred og åben halsudskæring og skulderstropperne er påsat i siderne. Bliv inspireret af vores udvalg af bikini push up bh'er.


Bandeau



Bandeau bikini toppen kan bæres uden stropper for at undgå hvide striber når du tager solbad. Mange bandeau bikini toppe leveres også med stropper så du kan bære den som en normal top eller som halterneck.


Halterneck


Denne type bikini har en strop der går om bag halsen og giver en fantastisk flot dyb udskæring og fremhæver brystet på smukkeste vis. Normalt bindes den bag halsen men der findes også modeller der er multianvendelige og som har de traditionelle stropper der kan justeres.

Triangle



Triangle bikini toppe er også en halterneck type, denne model har dog ofte ingen bøjle og meget lidt stof til at dække brystet med. Den dybe udskæring fremhæver en stor barm rigtig flot.

Lace egen badetøjskollektion findes i forskellige nuancer af blå og violet. Du kan opnå 16 forskellige looks ved at mikse de forskellige bikini toppe og bikini trusser.

Få fat i den populære trekant bikini top her hos lace.dk

Badedragt

Hver ny sæson kommer der flere og flere interessante badedragter på markedet med smukke detaljer, et rent design eller en spændende udformning. Den klassiske badedragt bliver mere og mere alsidig og er perfekt til en dag på stranden med hele familien. Multianvendelige eller aftagelige stropper giver dig flere muligheder, og er praktiske hvis du ikke har så meget plads i kufferten. Er du til klare farver eller sjove prints? Lace har noget for enhver smag og til kvinder i alle aldre.

Er du ikke til bikini, men ønsker hellere en badedragt, så se vores udvalg igennem.


Tankini



Tankinier er et godt alternativ til en badedragt, du får den samme afdækning af kroppen men de har en mere fleksibel pasform. En tankini er nem at tilpasse præcis til din kropsform fordi du kan vælge den trusse model og størrelse der passer til dig. Tankini toppen kan også erstatte en normal top på en varm sommerdag og kan kombineres med jeans eller en nederdel. Har du en lang overkrop? Kig efter modeller med justerbare bindebånd i siderne. Når du binder dem ser din overkrop automatisk kortere ud.


Sports badedragt


Der kommer flere og flere nye modeller af typen sports badedragter, de er perfekte til banesvømning og andre typer vandsport. Denne type badedragt findes både med- og uden bøjle. De har typisk en høj halskant, både for at dække overkroppen men også for at give støtte på samme måde som en sports BH gør det. Den høje benåbning forhindrer at trussen kravler op og samtidig fremhæver den din bagdel! For at undgå at skulderstropperne glider ned, er de påsat langt inde eller designet så de sidder tættere sammen på ryggen, bryderryg er også en mulighed.


Styrk din selvtillid med badetøj der passer perfekt og fremhæver din barm, kombineret med forskellige bikini trusser i den størrelse du har brug for.