Lace hos Shopping Queen

Peter Leerskov 11. Dec 2016
Lace hos Shopping Queen
Charlotte Maj Leerskov, ejer af Lace, er nu kendt af 8 millioner tyske TV seere som "bryst-ryste" ekspert (shake-it, baby)!


Charlotte er også kendt fra dansk TV som lingerie ekspert, hun optrådte i november 2016 for første gang på TV i internationalt sammenhæng.

Den tyske serie, som Charlotte optrådte i, hedder "Shopping Queen", og det går kort fortalt ud på, at 5 kvinder får hver 4 timer og en håndfuld penge til at shoppe for. Kvinder i hele Tyskland kan søge om at være med i programmet som rejser fra by til by. Udsendelsen starter altid mandag med den første deltager og slutter fredag med den sidste deltager. På 4 timer skal hver deltager nå at købe tøj samt til frisør og sminkes, et filmhold følger deltageren rundt til de forskellige butikker. Når tiden er gået vurderes resultatet af de andre deltagende kvinder.

Kulminationen på ugen er vurderingen af hver deltager som den charmerende, sarkastiske og spøgefulde studievært Guido Maria Kretschmer står for, Guido er en kendt tysk designer og studievært og også kendt som Triumphs ansigt udadtil i Tyskland, specielt når det gælder præsentationen af nye kollektioner

En af de tyske deltagere, Inga, kontaktede Lace. En dag i august måned dukkede der et filmhold op i Lace hovedkvarter i Flensburg. Uden megen forberedelse begyndte optagelserne med Charlotte som BH fitting ekspert og Inga som kunde. Charlotte hjalp Inga med udvalg og afprøvning af de forskellige modeller. Charlotte anbefalede Inga “ryste metoden” som er en metode der får brysterne til at ligge rigtigt i skålen: man bøjer sig forover og tager fat i siderne på BHen og ryster kraftigt frem og tilbage. Metoden sørger for, at brystvorterne sidder præcist i midten af BHen og at BHen sidder fast lige under brystet. Du kan læse om metoden i vores BH Guide her eller se vores video her .

Charlotte`s personlige demonstration af “ryste metoden” vakte stor morskab hos studieværten.

Inga besluttede sig for en kombineret sort og hudfarvet BH med blonder, og studieværten var også svært tilfreds med valget, kommenterede hvor smukt BHen sad og hvor flot den fremhævede Inga`s bryster.

Studieværten Guido roste Charlotte og fremhævede, at hun fik Inga til at strutte af selvtillid.

Charlottes deltagelse i programmet kunne ikke undgå at skabe en del reaktioner og omtale på de sociale medier i Tyskland, og atter engang må vi hos Lace konstatere, at der er et stort behov for personlig rådgivning omkring BH fitting til kvinder med stor barm, og selvfølgelig ikke kun i Tyskland.

Lace tilbyder personlig rådgivning til vores danske kunder både i vores butik i Aarhus og også i vores showroom i Flensburg. Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi vores butik eller showroom, tilbyder vi også rådgivning via Skype eller Facetime. Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne.