BH fitting per mail - Virker det?

Peter Leerskov 27. Nov 2016
BH fitting per mail – Virker det?
LACE er online, så det giver god mening at vi også hjælper dig online! Vi tilbyder mange tusind forskellige BHer og badedragter i vores online shop og vi har over 80 forskellige størrelser så vi får tilsendt en masse spørgsmål hver dag.

Virtuel fitting

Mail er en af de hurtige og nemme måder at kontakte os på hvis du har spørgsmål om et nyt mærke du gerne vil prøve, størrelse og pasform eller hvis du har problemer med en ordre du allerede har modtaget. Hvis du har modtaget din ordre og oplever at der er noget galt med pasformen eller at BHerne måske endda giver dig problemer som smerter eller ubehag, så kontakt os, vi er der for at hjælpe.

Nu om dage er det intet problem at sende en mail hjemmfra eller fra dit arbejde eller ringe til os når du er udenfor dit hjem – men er det muligt at få rådgivning omkring pasform og størrelser via mail?

Fitting hos LACE

Lace tilbyder den rådgivning der passer dig bedst lige nu og her, vi tilbyder fittings med vores BH eksperter i Århus og Flensburg. Vi tilbyder rådgivning via Skype eller Facetime, vores eksperter kan hurtigt og nemt vurdere om din BH sidder rigtigt og svare på dine spørgsmål. Du kan selvfølgelig også sende os en mail, kontakte os på Facebook, Instagram eller Snapchat.

Hvordan foregår email fitting

Hvis du foretrækker rådgivning per mail er der et par oplysninger vi har brug for. Det ville være en stor hjælp hvis du kunne gennemgå de BHer du allerede har i skuffen og notere mærker, størrelser og eventuelt fordele og ulemper ved den enkelte BH inden du kontakter os, det kan nemlig give et godt billede af hvilken størrelse og hvilken stil der passer dig.

Foto tips

  • Det er praktisk for os at have mindst 3 forskellige fotos.
  • ... Bagfra: sidder BHen fast vandret på ryggen eller kravler den op?
  • ... Fra siden (med løftet arm) sidder den tæt og lige hele vejen rundt?
  • ... Forfra: Lægger BHen sig tæt ind til brystbenet foran og sidder skålen tæt foroven?
  • Det er bedst med fotos der er fotograferet tæt på, men ikke for tæt da vi skal kunne se så meget af BHen som muligt.
  • Sørg for god belysning og for, at kameraet fokuserer rigtigt.
  • Det er nemmest for os os at vurdere pasformen hvis du bærer en BH i lyse farver, en sort BH er svær at vurdere da detaljerne bliver utydelige.
  • For din egen skyld, skal du sørge for at dit ansigt ikke er med på billedet.



  • Vi kigger kun på din BH, så du behøver ikke bekymre dig om dit hår ser godt ud eller om bunken af vasketøj i baggrunden. Brug selvudløseren på din smartphone eller få en ven eller veninde til at tage billedet for dig.

    "Selfies" kan hjælpe

    Det er ubehageligt og irriterende at gå med en BH der ikke sidder rigtigt, så gør noget godt for dig selv og send os et par fotos, det kunne være at vi kunne få dig til at smile igen! Vores erfarne fitting eksperter tager sig god tid til at svare på dine spørgsmål, stiller relevante spørgsmål til dig og sender kvalificerede forslag til hvilken størrelse der ville passe dig og hvilken stil og pasform der dækker dit behov.