Julegave-guide til mænd

Peter Leerskov 18. Nov 2016
Julegave-guide til mænd

Julegave-guide til mænd

Om få uger står julen igen for døren. En passende og original gave til hjertets udkårne er ikke altid lige let. Hvis du vil glæde din tilkommende ekstra meget, viser vi dig nu skridt for skridt, hvad du skal være ekstra opmærksom på, når du skal købe lingeri som gave. Stol på os: Indsatsen vil belønne sig!

Trin 1: BH-størrelsen

Det første skridt er at finde din tilkommendes BH-størrelse. For at finde ud af dette på en yderst diskret måde, er det en god idé at tage et smugkig/kaste et blik i undertøjsskuffen. Har hun allerede undertøj fra LACE? I så fald kan du notere BH-størrelsen, som altid består af et tocifret tal og et bogstav, såsom ”75E”. Tallet bestemmer omkredsen af BH’en, mens bogstavet afgør skålstørrelsen, dvs. brystets volumen. Virker det hele uoverskueligt? Intet problem! Vi har lavet en overskuelig artikel over hemmeligheden om BH-størrelser, hvor du kan læse om hvad hele hurlumhejet angående BH-størrelser egentlig drejer sig om.

Når du har fundet din tilkommendes BH-størrelse, så noter for en god ordens skyld også trussestørrelsen, således at du ved køb af et undertøjssæt også kan vide dig sikker med underdelen. Her består størrelsen ligeledes af et tal, såsom ”38” eller ”42”, men kan dog også fremgå som et bogstav, såsom f.eks. ”S” eller ”M”.

Trin 2: Modellen

I jagten på den perfekte BH eller lingeri-sæt er det ligeledes vigtigt, at du kender et par yderligere informationer såsom:
  • Hvilken farve finder du oftest i undertøjsskuffen og i tøjskabet hos din udkårne?
  • Hvilket materiale består BH’erne og trusserne af?
  • Har hun et yndlingsmærke?
  • Foretrækker hun diskret undertøj eller elsker hun at fremhæve sine kurver?
  • Hvilken stil har hun? Romantisk, råt, sporty, edgy, klassisk...?


  • Trin 3: Det vigtigste

    Tænk i første omgang på, at du gerne vil gøre din udkårne glad og vise hende, at du har gjort dig tanker om gaven. Led ikke kun efter noget, som du selv kan lide, men forsøg derimod at finde noget som passer til din kærkomnes smag og stil. Hvis du er usikker omkring noget, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig med dine spørgsmål.

    Husk ligeledes, at det er tanken der tæller! Lige meget om du beslutter dig for en klassisk sort BH eller en hudfarvet: Jo mere umage og desto flere tanker du har gjort dig omkring gaven, desto gladere vil din tilkomne blive!



    OBS: Står der flere tal eller bogstaver i BH’en og er du meget forvirret, så fortvivl ej! Hvis du har mulighed for det, så undersøg BH’ens mærke. Er det et europæisk eller engelsk mærke? Det kan du finde ud af lige her. Hvis det er et engelsk mærke, så skal du kigge efter tallet fra den europæiske størrelse (Ja, europæiske) og efter skålstørrelsen ved den engelske størrelse. På nedenstående billede er størrelsen eksempelvis 75GG (34GG i UK).

    Freya Label