LACE Frederiksgade - piger på Lingerie Styling kursus

Peter Leerskov 7. Nov 2016

En kvinde har brug for tre ting - "En god seng, et par gode sko, og en god BH"


På lingerie kurset afholdt af Van de Velde, genopfriskede Lace damerne de forskellige pasformer, så som fuldskål, balconette, decolleté, 3/4 skåle samt skåle med eller uden fyld. Modellerne blev vist på en model, sådan vi kunne se hvordan de forskellige snit vil sidde på et bryst, og hvilke løft de forskellige modeller vil give.

Der blev på kurset diskuteret om hvilken type bryst der passer til hvilken type BH, og hvordan man finder den bedste løsning til kunden. Sådan vi kan give Jer den bedste oplevelse. Husk på, at BH'en er noget af det første Du tager på om morgen, og noget af det sidste Du tager af om aftenen. Det er derfor vigtig at BH'en passer perfekt til Dig.

Hos Van de Velde - med mærkerne PrimaDonna, Twist og Marie Jo -, lægger de stor vægt på deres historie og hvilke materialer der bliver brugt i deres BH'er. Derfor blev der gennemgået de forskellige materialer og tiltag, såsom ekstra foring omkring bøjlen, der gør at Van de Velde skiller sig ud, fra andre mærker.

Slutteligt så Lace damerne nogle af de fantastiske nyheder fra Van de Velde der kommer til foråret, og I kan godt glæde jer.
(Her kan du se de seneste nyheder fra PrimaDonna, Twist og Marie Jo).

Så nu er vi klar til at give jer den bedste rådgivning i LACE-butikken i Frederiksgade 2, 8000 Aarhus C. Vi ses i butikken.


LACE Frederiksgade - piger på Lingerie Styling kursus