Triumph Shapewear Forår/Sommer 2012

Peter Leerskov 23. Mar 2012

Triumph “Shape Sensation” Forår/Sommer 2012
Denne sæson er Triumphs Shape Sensation-kollektion modigere end nogensinde. Nye og innovative shapewear materialer fremhæver kroppens kurver på helt nye måder, og resultatet giver kvinder mere selvtillid og udstråling fra alle vinkler.

Cool Sensation-serien - i farverne Coffee og Vanilla - lanceres på det perfekte tidspunkt, da de nye innovative materialer som Xtra_Dry og Coolmax®-fibre holder kroppen afkølet og transporterer fugten bort fra huden i sommervarmen. Permanente formgivende effekter er nu mulige takket være Sleek Sensation-seriens nye, smukke modeller, som er optimeret med aktive stoffer, der modvirker cellulitis. Disse materialer gør underværker, når de bæres med jævne mellemrum, og resultatet er samtidig en synligt slankende effekt.

De nye serier denne sommer er:

Cool Sensation er fremstillet i et materiale, som afkøler kroppen, og selvom blondeindsatserne ser sarte ud, har serien masser af styrke og medium til kraftig formende effekt.

Sleek Sensation modvirker i al hemmelighed cellulitis, samtidig med at de henrivende borter i kontrastfarver giver en pikant finish. Materialet tilbyder lav til medium formende effekt.

Stylish Sensations sømløse, rundstrikkede modeller er usynlige selv under meget kropsnært tøj og giver konturformning med medium styrke.