Triumph Essence - The Luxury Collection

Peter Leerskov 23. Aug 2011

Triumph Essence

Triumph Essence - The Luxury Collection

Triumph præsenterer Triumph Essence - The Luxury Collection, der har den tidligere supermodel Helena Christensen som både ambassadør og kampagneansigt.

Den helt nye kollektion er indbegrebet af udsøgt pasform og komfort, godt håndværk og eksklusiv stil kombineret med teknologisk nytænkning og smukt design. Materialerne er på én gang elegante og yderst behagelige ligesom detaljer som formede satinstropper og sømløse kanter bevirker, at lingeriet ikke kan ses gennem tøjet.

Det anderkendte lingerimærke Triumph lancerer dette efterår en helt ny lingerikollektion, der hylder brandets kerneværdier og giver de velkendte skræddertraditioner en helt ny dimension. Den nye linje har Helena Christensen som kampagneansigt og ambassadør - hun udtaler selv om samarbejdet: "Triumph Essence er en fantastisk serie - smukt lingeri, der sidder godt, moderigtigt design kombineret med udsøgt håndværk og god pasform, fra et firma, som vi kvinder ved, vi kan stole på. Jeg er meget stolt og beæret over at være ambassadør for Triumph og repræsentere den smukke kollektion".

Kollektionen er banebrydende inden for både mode og innovation:

Elegant Essence - elegant lingeri med god pasform, der er behageligt at have på med sensuelle detaljer som diskrete V-udskæringer, der er linjens signatur. Se serien her

Triumph Essence - Elegant Essence WH BH med bøjle.    Triumph Essence - Elegant Essence WHP Bøjle-bh med indlæg   Triumph Essence - Elegant Essence Hipster