Nyt shapewear fra Triumph

Peter Leerskov 1. Feb 2011

Triumph lancerer den nye "Shape Sensation" kollektion Spring/Summer 2011:

"Shape Sensation" er en hyldest til de kvindelige former. Det er visionen om at skabe forførende lingeri, der på en og samme tid fejrer, fremhæver og definerer kvinders runde former på en forførende, men samtidig behagelig og brugbar måde.

De tre nye serier, der tilsammen udgør foråret og sommerens "Shape Sensation" kollektion, er alle udformet i smukke og innovative materialer. Kombineret med et moderne look og en fantastisk pasform, viser Triumph kategorien "shapewear" fra en helt ny side.

Lace Sensation vil bjergtage blonde-elskere med de elegante, flade og lette stræk-blonder med medium shaping effekt, som på forførende vis former en smuk silhoutte.

Retro Sensation er vintage glamour med et moderne look lavet i "Santoni Circular Knit" uden sømme og med prægede "power-zoner". Linjen giver medium shaping effekt og hjælper med at opnår en smuk lang kurve fra bryst til lår.

Smooth Sensation giver den ultimative shaping effekt til feminine kurver, ligeledes ved hjælp af materialet "Santoni Circular Knit"- uden sømme. Minimalistiske linier, flade sømme og en lækker kontrastfarve forener enkelthed og signalerer "moderne klassiker".

Den nye kollektion inkluderer, ud over en række forskellige bh'er og trusser, også toppe og body-kjoler i iøjnefaldende farvekombinationer fint komplementeret af den obligatoriske sorte og den uundværlige nude-tone.

Se alle størrelser, farver og priser i LACE Online-Shop: Triumph Shapewear