Nytårsaften står for døren: Hvad skal jeg tage på under min yndlingskjole?

Peter Leerskov 18. Dec 2013

Hvem kender ikke denne følelse: Efter lang søgen har du endelig fundet dit perfekte outfit. Det er som skræddersyet. Egentlig passer alt, eller ikke? Ja, næsten! Du glemte bare undertøjet. Her er et par muligheder som gør dit outfit perfekt.

 
  • Din kjole er stropløs:

En flot, stropløs kjole kan virkelig være en eyecatcher, men intet er slemmere end når BHens stropper eller endda en del af BHen er til syne under kjolen. Så kan kjolen være nok så smuk, det første indtryk er ødelagt.

Det anbefales derfor, at vælge en smuk, stropløs BH, der giver god støtte. De findes i alle mulige varianter, farver og former. Når du har bestemt dig for en model, vælg den rigtige størrelse og test om alt bliver på plads efter du har løftet armene. Når BHen glider ned, skal du vælge en mindre størrelse i omkredsen. Husk, at omkredsen skal holde din barm og ikke stropperne. Du vil sikkert ikke skulle trække BHen op hele aftenen. Med en god, stropløs BH kan du stråle hele aftenen og danse uden at være bange for at BHen glider ned til navlen.

 
  • Du har en etui-kjole eller et par kropsnære bukser:

Lingeri der kan ses under tøjet kan ødelægge hele dit outfit. Heldigvis kan du undvære dette med shapewear og samtidig forme din krop. Denne type lingeri er i de fleste tilfælde uden søm og kan fåes i mange forskellige varianter. Det er en god ide, at bruge en shapekjole under en kjole. Så undgår du, at undertøjet kan ses og silikonebånd forhindrer at kjolen glider op. Hvis du ikke vil bruge shapewear, kan du bruge mini-g-streng eller en g-streng uden søm.

 
  • Du har en gennemsigtig bluse.

Der findes mange muligheder for at lave en gennemsigtig bluse til en eyecatcher. Enten du vælger at være decent og bruger en rød, nude-farvet eller lyserød BH når blusen er hvid og kun lidt gennemsigtig. Hvis du vil være lidt mere påfaldende, kan du også bruge en smuk sort BH til blusen. Vær opmærksom på BHens detaljer.

Hvis blusen er tranparant sort eller mørk, kan du også bruge smukke sorte eller mørk-farvede Bher under blusen, så BH'en kun anes under tøjet. 

 
  • Du har en neckholder-top eller kjole.

Kender du det: Kvinder der bruger en neckholder-top og bruger den sammen med en normal BH. Frygteligt eller?

Der findes så mange smukke BHer, som også kan bruges som neckholder, så der egentlig ikke findes nogen undskyldning for, at bruge en normal BH. Du behøver ikke at lade være med at bruge en BH. En neckholder-BH fremhæver dit dekolleté fremhæves og får dit outfit til at se perfekt ud.

 
  • Du har en kjole med en dyb udskæring.

Når naturen har givet dig en smukt-formet barm, kan du tillade sig, at gå ud uden BH den ene aften. Til alle andre har Wonderbra lavet en ny BH, der giver den legendære Wonderbra støtte, men har en meget dyb udskæring, så BHen ikke kan ses under tøjet.

 
  • Du har en one-shoulder kjole eller top.

Også i dette tilfælde skulle du ikke lade være med at bruge en BH. Stropløse BHer er perfekte og har også en fin bærekomfort, når du vælger en BH der kan bruges som multiway. Det betyder, at BHen også kan bruges med kun en strop diagonalt. Sådan kan stroppen ikke ses og du kan nyde aftenen uden at bekymre dig om BHen.

 
  • Du aner ikke, hvad du skal tage på.

Har du kigget i din komode? Måske har du allerede det perfekte liggende uden at vide det. Corsager eller bodys kan ikke kun bruges derhjemme. En corsage kan være meget elegant og festlig, uden at se for meget ud som undertøj. Angående bodyen findes der her også flere varianter. En body kan du fint bruge under en bluse, men husk også her resten af outfittet.

 

Som du kan se, findes til nærmest ethvert outfit den passende BH, du skal bare vælge den rigtige. Så kan du komme godt ind i det nye år, uden at du skal bekymre dig om din BH.