5 myter om shapewear

Peter Leerskov 23. Dec 2012

Selvom Shapewear efterhånden er blevet mere og mere populært i de senere år, så er meninger om figurkorrigerende lingeri stadig. Sværger du til lingeri, som korrigerer din krops former og kurver? Eller ryster du på hovedet over denne trend? Hvis du er blandt de sidstnævnte, så har du måske endnu ikke opdaget moderne Shapewear, som blandt andet er Slim Fit kjoler, figurkorrigerende panties og andre smarte Figure Fixers. PrimaDonna og vi fra LACE vil gerne give vores syn på disse myter.

PrimaDonna Twist - Poupoupidou (P) Slim Fit Dress

 

 

MYTE 1:
Shapewear er kun til min
bedstemor

Måske kan du stadig huske din bedstemor i et hudfarvet korset? Glem det! Moderne shapewear er designet til alle generationer af kvinder, der ønsker sig en slankere figur. Det gælder også de unge kvinder, der hverken vil acceptere mindre Fashion eller mindre Komfort.

 

PrimaDonna Twist - A la Folie (D) Shape Dress

 

 

MYTE 2:
Shapewear er
ikke sexy

De bedste stofkvaliteter, smarte blonder, raffinerede broderier ... med en stor erfaring og fin fornemmelse for skønhed og modetrends er det lykkedes Designteamet fra PrimaDonna at forvandle Shapewear til små lingeri-kunstværker. Det er faktisk næsten en skam at gemme de smukke shapewears under kjolen.

 

PrimaDonna - Perle(C) Shape Panty Long

 

 

MYTE 3:
Shapewear er
ubekvemt

Shapewear skal både skubbe-op og holde-ind. Men denne funktion behøves ikke at være på bekostning af komforten. Hos PrimaDonna spiller design og udvalget af de lækre elastiske stoffer derfor en stor rolle ved designet af figurkorrigerende lingeri.


 

PrimaDonna Twist - Poupoupidou (M) Slim Fit Dress

 

 

MYTE 4:
Shapewear
ser altid identisk ud

Udbuddet af figurformende lingeri stiger konstant. I dag er der fx body-stockings, figurkorrigerende panties samt kjoler og bodyshapers … Ikke kun i klassisk sort eller hud-tonet, men også i stærke trend-farver. Der er simpelthen noget for enhver smag og for enhver figur. Endnu ikke overbevist? Så prøv engang at ose lidt rundt på vores webshop eller kig lidt på vores shapewear guide.

PrimaDonna Twist - Poupoupidou (B) Camisole

 

 

MYTE 5:
Shapewear findes 
ikke i store størrelser

I serien Perle har PrimaDonna Bodyshapers og figurformende panties op til størrelse 46. Bodys hos PrimaDonna går indtil F skål. Til kvinden med den større barm kan vi anbefale en Body uden BH. Den kan så kombineres med din favorit BH. Denne løsning sikrer dig en slank figur uden at BH'ens støttefunktion skal undværes.

Inspiration og kilde:
www.primadonna.eu

FacebookHvad mener du om shapewear? Skriv gerne på vores Facebook  side.