Kunderne siger

Kunderne siger...
Kommentarerne er opsamlet via e-mails fra kunderne.   
Har du Ris/ros? ... skriv en e-mail eller brug vores Facebook-side 


Evin
Mange tak for en hurtig og god service! Jeg bestillte i fredags og fik min pakke. Jeg vil helt sikkert tilbage igen, føler mig helt tryg ved at købe fra jer. Efter en fødsel var jeg ikke sikker på min størrelse, men efter have læst Lace størrelsesguide bestillte jeg den størrelse jeg regnede mig frem til og håbede på det bedste. Og jeg har modtaget varen som viste sig at være den rigtige størrelse. Så tak for at jeg igen kan føle mig lækker og pæn ligegyldig hvad jeg har på:)
 
Majbritt

Jeg vil sige mange tak for jeres fantastiske store udvalg og størrelser.. Da
jeg er lille i omkreds og har et større forparti, har det været noget af et
projekt at skulle finde en BH som passet og ikke mindst badetøj. Jeg vil
fremover handle hos jer :)

Mette,Vestsælland
Super dejligt med det store udvalg og gode service ;0)

Har lige modtaget min nye bikini i 75F, den lever fint op til det billede som er på hjemmesiden. og passer i størrelse. Det er super dejligt at i har så stort et udvalg i lækkert undertøj, det er jo svært når der er mere en 2 ting at vælge imellem, det er man ikke ligefremt forvent med når man bor på landet. Fin service at modtage pakken 2 dage efter bestilling og ydermere kan afhente den hos den lokale købmand, i hele åbningstiden.

Stort plus at man ikke skal have pakken med posten, når man har arbejde er dette vanskeligt, da man er afhængig af postudlevering på landet har begrænset åbningstid. og som regel ikke kan nå hjem inden for åbningstiden.

Kan kun anbefale denne hjemmeside, og vil se frem til næste gang jeg skal købe undertøj!


Pernille
Ville lige endnu engang takke dig for den flotte service jeg fik, da det brændte på med undertøjet til mit bryllup !! Butikken hvor jeg havde bestilt BHén mistede en kunde og i fik en ny, og jeg var meget glad for jeres hurtige hjælp.

Sofie, København
Den absolut bedste undertøjsbutik i København. Betjeningen er kompetent og venlig. Udvalget er stort, og man kan få alle størelser!
www.aok.dk,

Jubii.dk om Lace.dk
"Hvis du har store bryster, så tjek det danske site Lacelingeri - her har de nemlig kvalitets-bh'er helt op til en H-skål! Er du udstyret noget mere beskedent, er der også grund til at kigge ind: De sælger også A-skåle - og du kan købe masser af lækre bh'er i kendte mærker som for eksempel Triumph, Marie Jo, Passionata og Calvin Klein."

Se www.jubii.dk,
 
Signe, bryllupsplanlægger
Tak, tak, tak, tak, tak og atter tak !!!!!!!
Min onsdag er reddet ... Åbnede pc'en her til morgen og modtager nyhedsbrevet fra jer om, at I har åbnet en butik i København. Nu behøver jeg ikke længere rejse til Århus for at købe lækkert undertøj og badetøj - man vil jo gerne se det hele. Derfor vil jeg gerne sige tak - også på mine kunders vegne Jeg vil fluks sende en mail rundt i hele mit netværk med en anbefaling om at besøge jeres nye butik... ;o)

Helle
, Sjælland
Jeg skriver til jer for at rose jer for jeres fantastiske service og gode produkter. Jeg har handlet hos jer nogle gange nu og er ovenud tilfreds!
Jeg får mine varer lynhurtigt (hvilket virkelig er et stort plus!) og så synes jeg bare generelt jeres service virkelig er i top.
Det er dejligt at man får sine varer i en plastikpose og med vedlagt bon som om man havde handlet direkte i butikken.
Og produkterne er af suveræn kvalitet.
God og overskuelig hjemmeside
Godt arbejde! Masser af ros til jer!
Mvh en meget tilfreds kunde, Helle

Janni, Nordvestjylland

Jeg har været i jeres butik i Århus, og følte det som paradis :-) ... 75F

Rosa,
Kære Lace. Da jeg har meget svært ved at få badetøj/bikinier og BH èr ville det være en stor hjælp hvis I vil sende Jeres kataloger til mig.
P.s. Mange tak for en god netside I har
Jeg er blevet meget interesseret i jeres katalog, da udvalget til store barme i en lille by ikke er ret stort!!

Lisbeth, Sjælland
jeg vil gerne bestille et katalog, da det er det eneste sted hvor jeg kan få undertøj.

Helle, Sjælland
Det vil være dejligt at modtage jeres katalog. Jeg har fået en billedmail fra en ven og veninde i Århus. Det ser spændende ud. Jeg bruger str. 75H eller 80G.

Pia, Lolland/Falster
Bruger str. 95 E/F. Hørte om jer ved selv at søge på lingeri på Internettet! Jeg vil med det samme rose jeres hjemmeside, og udvalg af lingeri - det er flot! Der mangler dog lidt mere til de helt store piger? Eller har jeg ikke ledt nok?
LACE: Du har ret! Vores fokus er på omkreds 70-90 cm., med et beskedent udvalg i 65 og 95 cm.

Vægtvogter, København
Jeg søgte efter et sted, hvor man kan få smarte BH'er til stor barm, og jeg glæder mig til at fortælle mine store piger på slankeholdene, hvor de kan henvende sig herefter

Maja, Nordsjælland
Jeg er en 70E og læste om jer i bladet Bazar.

 
Jeanne, København
Vil meget gerne bede om det hurtigst muligt, da jeg lige har fået rettet bryster - og der findes ikke mange bhér ( med indlæg ) i den størrelse.

Maiken, Østjylland
Jeg bruger str. 80E og vil rigtigt gerne have jeres katalog....mon det kan nås inden jul ellers kommer jeg forbi med kæresten på slæb. PS. jeg har fundet jer ved at søge på nettet og det er en virkelig god side I har.

Majbritt, Trekantsområdet
Jeg har gennem avisen metro ekspres erfaret, at i eksisterer og håber at det er lige noget for mig. Derfor vil jeg gerne bestille et katalog hos jer. Normalt bruger jeg størrelse 90D.

Nicolai, Odense
Jeg vil gerne bestille et katalog til min kæreste. Hun bruger str. 70 F og vi har tidligere handlet hos jer.

Lene, Vejle amt
Send venligst det nye katalog. Jeg er str. 75D og allerede kunde hos jer.

Lise, Vejle Amt
Da jeg sad og kikkede på nettet ang. lingeri opdagede jeg Lace siderne. Det vakte min interesse da jeg lige har gennemgået en operation hvor jeg går fra en str.95dd til en 75d.

Elsebeth, Sjælland
bruger størrelse 85 F i bh, og derfor har svært ved at finde den rigtige bh i almindelige forretninger...  har hørt om
jeres forretning fra andre, der har set jeres hjemmeside på nettet.

Camilla, Nordjylland
Jeg vil meget gerne have tilsendt jeres kataloger frem over. Jeg er kunde hos jer, men har skiftet adresse.

Rikke, Nordjylland
Jeg bruger 70DD eller 70E alt efter modellen. Jeg læste god omtale om jer i et læserbrev i et pigeblad...

Susan, Vejle amt
Jeg bruger str. 70 D eller 70 E. Indtil for et par år siden har jeg aldrig haft en BH der passede ordentligt, men en dag
Da jeg var i Vejle for at købe en BH og et par trusser var der endelig en dame i en butik der kunne fortælle mig at med
Min str. Skulle jeg prøve Prima Donna ... nu har jeg BH´er, der passer perfekt det er bare dejligt. Desværre er butikken lukket i Vejle og det er næsten umulig at finde en str. 70 D i trekantsområdet i Jylland. Så det ville være en god mulighed for mig at købe det på internettet.

---

Mette, Østjylland
Jeg fandt jer ved at søge på nettet, da jeg har læst en artikel om en kvinde i England som solgte undertøj til større barmede kvinder, og tænkte det må da der også være i DK, for vi danske kvinder er jo nogle skønne kvinder, og flere af os er så heldig at have fået en skøn barm. Og så kan det jo ikke være rigtig at man alligevel tit går deprimeret ud af en lingeributik, da der aldrig findes noget i disse størrelser.

Nadia, Nordvestjylland
Jeg blev opmærksom på Lace i forbindelse med, at jeg ville have en sort push-up bh i 75 D/E. Jeg kunne ikke finde noget jeg kunne lide i Viborg, så derfor brugte jeg søgeordet "lingeri" på henholdsvis krak og jubii, for at ringe rundt til butikker i Århus og få lagt bh'er til side. Weekenden efter tog jeg til Århus.

Maria, Trekantsområdet
Jeg er virkelig glad for at have fundet jeres katalog, for der er bare ikke noget "spændende" i butikkerne!!! Jeg fandt jer i en anbefaling i ungdomsbladet Bazar nr. 7 august 2002, hvor en læser ( med stor barm) sagde at jeres webside var DER man skulle kigge efter undertøj

Heidi, København
Jeg vil gerne have tilsendt jeres katalog. Jeg fandt ud af jeres produkter i f.m. Tv-programmet (red. DR 1's "Dahls Seerservice")

Stasia, Nordsjælland
Jeg vil meget gerne bestille et lace-katalog, da jeg er en pige der bruger en str.80-85D, nogen gange E. Jeg synes det er svært at finde noget ordentligt lingeri, der er lige så smukt som det man kan få i de mindre str. Så da jeg så jeres hjemmeside og lace, blev jeg meget glad.

Charlotte, Midtjylland
Jeg bruger BH størrelse 85D og jeg så jeres annonce på forsiden af Jyllandsposten søndag d. 18. nov. - og blev straks interesseret. Tak for et godt initiativ samt en god hjemmeside

Didde, Sydjylland
Jeg er den "heldige" indehaver af en 85H-skål og har problemer med at finde BH'er der ikke ligner noget min mormor ville gå med og desuden koster en bondegård.

Inge, Nordsjælland
Jeg har læst om jeres firma i Berlingske Tidende - og været inde på hjemmesiden. Jeg vil meget gerne have tilsendt et katalog. Min datter har brystmål 70E - og har meget svært ved at finde ordentlige bh'er, som sidder, så vi håber, at I måske kan løse problemet.

Fiorella, København
jeg læste om jer i Politiken søndag og gik derefter ind på jeres hjemmeside. Her så jeg til min store glæde at man kunne bestille et katalog. Jeg bruger BH størrelse 70 D, og har ofte meget svært ved at finde undertøj da butikkerne her i København generelt ikke får ret meget hjem i den størrelse.

Hanne, Nordvestjylland
Jeg vil utrolig gerne bestille et katalog hos jer. Jeg fik tippet om jer fra min svigerinde, da hendes søster arbejder i en tøj butik, som kender til jer. Jeg bruger str 80F.

---:

Aase, Nordsjælland:
"Jeg har i dag modtaget BH og trusse Richard  og det sidder simpelthen perfekt. Mange, mange tak for den tålmodige og professionelle hjælp jeg har fået, så får man lyst til at bestille igen en anden gang. Jeg har talt med Charlotte, men ved desværre ikke hvem af Jer. Ser frem til at modtage Jeres efterårskatalog!"


Susanne, København
"Jeg har været inde på jeres hjemmeside, og set noget af jeres flotte udvalg. Jeg kunne dog godt tænke mig et katalog tilsendt. Jeg er jævnligt i Århus, og vil helt sikkert i jeres forretning næste gang. De mærker og modeller jeg mest er interesseret i, er Aubade og PrimaDonna."

Helle, Sydjylland
"Det var dejligt at finde jeres hjemmeside. Selv om store barme er meget almindeligt i dag, så afspejles dette endnu ikke særlig meget i butikkerne. Jeres hjemmeside er blevet "brugt" i debatten om store barme på:
www.oestrogen.dk"

Susanne, Norge
"
Nå har jeg betalt. Håper på min pakke så fort som mulig. Skal bli godt å få noe som passer ordentlig. Takk for god hjelp!"

Margrethe, Himmerland
"
På forhånd tak og det er godt at vide at man kan få undertøj, der passer - uden det er noget, der ligner det min bedstemor gik i."

Carina, Sydfyn
"Jeg selv bruger 85 E og kan meget godt lide Primadonna, men nu har jeg set at par andre flotte BH'er på jeres hjemmeside og venter meget spændende på jeres katalog..."

 

Kirsten, Sønderjylland
Jeg er blevet meget interesseret i jeres katalog, da udvalget til store barme i en lille by ikke er ret stort!!

Pedersen på Trustpilot.dk
Som en kvinde med en “underlig” BH størrelse (Ja, det skulle man da tro når den er så umulig at få fat i ved normale forretninger? Man skulle jo tro at ”Slank og store bryster” gør dig fuldkommen deform!) synes jeg det er ikke mindre end fantastisk at lace.dk har den der vidunderlige drop down menu med BH størrelser. Værsgo: Her er udvalget i din størrelse! Ikke noget behov for at scrolle igennem uendelige menuer før du finder ud af om de har din størrelse eller ej. 
Endnu mere fantastisk bliver det så når de er til at komme i kontakt med og gerne vil hjælpe dig. 
Tak fordi i er til, lace.dk!
Kilde: www.trustpilot.dk
 
Seline
Tusind tak for god og hurtig ekspedering.
Både ved handel og retur.
Rigtig god kundeservice.


Stine, København
Stor ros til jeres leveringsservice - fedt at man står med varerne i hænderne allerede 2 dage efter.

Hei jeg er
Trine fra Oslo, Norge

jeg vil bare si at dere har en utrolig fin internettside og jeg gleder meg til å bestille en lekker Rich Desire  body fra dere sammen med truser og bh'r.
Det virker som om dere har masse gode produkter på deres sider.

Trustpilot anmelder LACE
Bedømmelse: 8,8 på www.trustpilot.dk


Missydonkey, Århus

mangospot.dk 

Rikke, København SV
Jeg er så glad for at have opdaget jeres butik med online bestilling, når jeg normalt kommer ind i en lingeributik og skal bruge en bh i str.75f kan jeg normalt kun "vælge" en hvid og en beige model og ikke finde en farvet/sexet model større end en c-skål. Så tusind tusind tak jeg har endelig fået fedt undertøj der passer !

Fjodor, Færøerne
Nu handler jeg meget på nettet, men her bliver jeg nødt til at sige: hurtig ekspedition, navnet rigtigt stavet (sker sjældent!) samt ikke mindst flot gaveindpakning! Sådan skal nethandel være! Tak og venlig hilsen Fjodor 


Maria, Sjælland

Har lige været inde og bestille et sæt undertøj on-line, og nu kunne jeg rigtig godt tænke mig at bestille kataloget. Jeg er en str. 85E (trusse str.42) snart 26 somre.., og min bh størrelse gør det til tider så svært at finde noget lækkert, sexet & feminint..

Mette, Nordjylland
HEJ. JEG HAR VÆRET INDE PÅ NETTET OG SET JERES FLOTTE HJEMMESIDE.   VIL I SENDE MIG DE 3 KATALOGER SNAREST, DA JEG SKAL GIFTES, OG ØNSKER AT OVERRASKE MIN MAND MED FLOT UNDERTØJ

Yrsa, Storkøbenhavn
Hej. Jeg vil gerne bestille et gratis katalog af begge de kataloger som jeg kan se på jeres side. Jeg blev glædelig overrasket over at det overhovedet var muligt at købe nogle bh i store størrelser som samtidig er meget smarte. De fleste gange man finder noget i diverse butikker, er de så sindsygt konede.

Kirsten, København
Min størrelse er 85-DD eller 85-E. Der skal helst være bøjle og tyndt indlæg og helst i microfiber. Jeg er blevet træt af, at gå i butikker uden at kunne finde en BH, der sidder ordentligt derfor søgte jeg på Internettet og fandt jeres butik. Håber jeg gennem jer kan få hjælp.
Min størrelse er 85-DD eller 85-E. Der skal helst være bøjle og tyndt indlæg og helst i microfiber. Jeg er blevet træt af, at gå i butikker uden at kunne finde en BH, der sidder ordentligt derfor søgte jeg på Internettet og fandt jeres butik. Håber jeg gennem jer kan få hjælp.

 

Jenny, Sjælland
Jeg bruger størrelse 75dd/E og vil gerne have en bh der pusher brysterne op og sammen. Det er dog ikke lykkedes mig at finde push-up i større end c-skål. Bare fordi man har en stor barm gør det jo ikke noget at man kan få en kavalergang.....??

Charlotte, København
Jeg er meget interesseret i at modtage Jeres kataloger...
På forhånd tak... jeg ser frem til at bruge en eftermiddag i badekaret med en kuglepen til at sætte krydser!!!!

Tanja, Nordjylland
Jeg blev opmærksom på hjemmesiden sidste år, da jeg ledte efter BHér i store størrelser. Da dette næsten ikke er til at opdrive her i Nordjylland!!

Tine, Sydjylland
Jeg har fundet jeres hjemmeside på nettet og synes det lød rigtig interessant, og dejligt med lidt lingeri til de store størrelser. Jeg bruger selv størrelse 90 E.

Maria, Vestjylland
Jeg fandt LACE hjemmeside, da jeg kiggede på nettet for at finde et billigt alternativ til de relativt dyre undertøjsbutikker der findes i mit nærområde (ude på landet:) )

Annelise, Sjælland
jeg vil hermed gerne bestille jeres  postordrekatalog, jeg bruger str. 80D, og kan fortælle at jeg søgte på jubii efter D-skål, og I var sørme  den eneste hjemmeside der kom frem, til gengæld ser  hjemmesiden også spændende  og inspirerende ud.....

Mona, Sønderjylland
Jeg vil gerne have jeres katalog tilsendt. Fandt jer gennem jubii søgeprogram. Hvad med at udvide butikken, med en afd. i Sønderjylland

Stine, København
Hej! Jeg er en ung pige (18 år) der, som så mange andre, har store kvaler med at finde BH'er i store størrelser (75F el. FF), og dem der findes er ikke altid de mest fikse! Men nu håber jeg at have fundet en løsning! Jeg fik adressen til hjemmesiden af en veninde som havde set den i et Bazar blad.

Sanne, Sydjylland
Jeg vil gerne bestille Lace katalog. Mit kendskab til Lace, har jeg fået gennem Tv2, Set og Sket. Jeg bruger selv størrelse 90DD.

Janni, Østjylland
Jeg har meget svært ved at finde nogle BH´er, som passer mig, så jeg håber på, at I kan hjælpe mig. Jeg så jeres udsendelse på TV2 Østjylland.

Christina, Nordsjælland
Jeg bruger normalt størrelse 85D.
Jeg blev opmærksom på Lace Lingeri gennem et af dame-magasinerne - mener at
det var IN.

Julie, Østjylland
Jeg blev super glad, da jeg så en notits i Århus Onsdag om jeres undertøj. Jeg bruger normalt en størrelse 75 E eller F og har haft virkelig svært ved at finde noget undertøj, der passede samtidig med, at det var smart og ikke lignede noget, min mormor ejer.

Ellen, Østjylland
Min BH størrelse er 75 F. Jeg så det i TV2 østjylland og i avisen METRO.

Mette, Vestjylland
Jeg blev opmærksom på jeres firma da jeg læste en lille notits om jer i Bazar... Glæder mig meget til at se kataloget, da jeg ellers ikke kan finde noget i min størrelse...

70 E, Silkeborg
Jeg vil meget gerne bestille et katalog. Jeg har før handlet hos jer, men er nu flyttet til Silkeborg. Jeg bruger normalt 70E.

Sabina, Sjælland
Jeg synes det er meget svært at finde en størrelse 70E i almindelige undertøjsforretninger, så derfor vil jeg være meget interesseret i at modtage et katalog fra jer. Jeg fandt jeres Internet adresse i bladet bazar, hvor en læser har skrevet ind og givet et tip om jeres webside til os andre læsere.

---

Katrine, Bornholm
kan det virkelig passe at i har så store størrelser. jeg har nemlig altid problemer med at finde dem. især her på Bornholm :-)
dog syntes jeg heller ikke det var nemmere da jeg boede i kbh ;-)

Christina, København
Jeg bruger størrelse 80F/85F. Jeg fandt jer på nettet, da jeg skulle finde mit brudelingeri sommeren 2001, og jeg har handlet hos jer online efterfølgende.

Camilla, København
Jeg stødte på jeres forretning via IN's bh-guide - jeg bruger selv 80 D, og har somme tider lidt svært ved at finde et ordentligt udvalg i den størrelse - og har efterfølgende besøgt jeres hjemmeside.

Henny, Sjælland
da jeg har set Jeres reklame i et blad tillader jeg mig at bede om at få et katalog tilsendt. Jeg er ret irriteret over at man ikke kan få en BH der både er pæn og som der også er lidt hold i. Mit problem er dog ikke så stort som mit barnebarns, hun er en størrelse 80 DD så hun vil også gerne have et katalog.

Tina, Odense
Jeg er blevet opmærksom på Lace lingeri via hjemmesiden www.oestrogen.dk. Jeg bruger BH str. 75E, og udvalget er ikke ret stort i alm. lingeri butikker, så jeg håber virkelig at finde noget godt og smart hos jer.

Joan, Sydjylland
Jeg bruger normalt str. 70/ 75 F - men jeg syntes at jeg har haft lidt problemer med at finde en bh, som virkelig bare sidder. Jeg har nemlig det problem, at mine bryster "hænger" næsten helt nede ved navlen! Jeg kunne godt tænke mig en bh, som kan løfte brysterne lidt, så man kan tillade sig at have en nedringet bluse på. Jeg kunne godt finde på at besøge jeres butik - men kun hvis I kan love at I giver en prof. vejledning..! Jeg har hørt om jeres butik via bladet Woman

Gunver, Østfyn
Det var da herlig læsning i Politiken - Liv og stil - i søndags. Tænk sig, at der eksisterer en sådan butik, selvom den er langt væk fra Fyn. Jeg vil gerne bede om et katalog. Min ca. størrelse er 80/85 - D/DD alt efter mærket.

Lis, Sydjylland
Jeg blev opmærksom på jeres eksistens via omtale i ugebladet Søndag, og blev straks fyr og flamme, for hvor er det dog træls at alle smarte BHèr stopper ved str. 85C. Jeg bruger selv str.95D.

Malene, Østjylland
Jeg blev opmærksom på jeres hjemmeside via en annonce i avisen (Jyllands Posten). Jeg synes jeres tiltag er genialt, da jeg skal farte land og rige rundt for at få undertøj der passer.
Jeg bruger normalt 75F. Jeg ser frem til at modtage jeres katalog og regner med at blive en hyppig gæst i butikkerne da jeg ellers plejer at køre til Ålborg for at handle.

Bente, Holland
Sidder og kigger på Jeres hjemmeside, og jeg blev interesseret i af se Jeres katalog. På forhånd tak, hvis det kan sendes så hurtigt som muligt, idet jeg kommer forbi Århus i slutningen af august.

---

Lena, Nordvestjylland
"Jeres butik og Jeres varer bliver varmt anbefalet på Internettet (
www.oestrogen.dk). Jeg vil derfor blive meget glad, hvis I har mulighed for at sende mig et katalog. "

Linda, Sydjylland
"Jeg er en pige på 19 år, som bliver meget deprimeret hver gang jeg skal ud at have en ny BH, kan I hjælpe mig. Jeg bruger str.80 D. Jeg ender altid med at gå ud af butikker med denne replik : jeg kan da ikke være den eneste med det problem, så hvorfor skal det være sådan et kaos at købe BH'er.  Jeg så programmet "ROFL", og tænkte med det samme på at henvende mig til jer. Jeg har alt for tit oplevet at ekspedienterne i undertøjsbutikker ikke har ret meget check på at vejlede rigtigt!"

"Frk. Himmelblå, København
"
Som kommende brud har jeg anskaffet mig Bryllupsmagasinet - her er flere af jeres produkter repræsenteret - kan man eventuelt være så heldig at modtage et katalog fra Jer??? Det er så hyggeligt at sidde hjemme og planlægge hvad man skal ud og prøve på "Kjoledagen" "

Rikke, København
"Jeg har efter en snusen rundt på nettet, fundet frem til Jeres hjemmeside. Og endelig ser det ud til at der findes mere end eet sted, man kan købe noget lækkert undertøj, selvom man har en stor barm."

Betina, Amager
"Det er virkelig skønt at se at alle de "rigtige" størrelser er samlet ét sted/i én butik. Da jeres beliggenhed desværre er ret langt fra min egen bopæl vil jeg meget gerne bestille et katalog, såfremt det er muligt." 

 

Her er lingeributikken til dig, der passer H&Ms standardstørrelser, og dig der ikke gør, for butikken fører BH'er i skålstørrelse A-H. Udvalget er stort i alle prisklasser, og betjeningen i LACE: er formiddabel. Her hjælper personalet gerne med at mål og finde det, der passer dig.
Butikken kan også anbefales, hvis du skal købe flot undertøj til kæresten under kyndig vejledning.
Anmeldelser 

Glimrende
Bedømmelse: Glimrende
Grete Torfason
JEG ER MEGET TILFREDS: FØRSTE BESTILLING KOM MEGET HURTIGT: HAR BESTILT NYE VARER SOM JEG NU VENTER PÅ: 

Glimrende Bedømmelse: Glimrende
gunhild wernblad 

Glimrende
Bedømmelse: Glimrende
Helle Mark
Nemt og hurtigt 

Glimrende Bedømmelse: Glimrende
Tina F Povlsen
Helt i top 

Fantastisk Bedømmelse: Fantastisk
Anonym


Glimrende
Bedømmelse: Glimrende
Heidi L Jensen
Jeg synes, det er nemt og overskueligt at bestille ved Lace.dk og en enorm hurtig ekspeditionstid - faktisk hurtigere end de lover, så det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der. 

Glimrende Bedømmelse: Glimrende
Lene Skov
Jeg var helt tilfreds med at handle hos Lace.dk, det kan jeg trygt anbetale andre. Varerne kom rigtig hurtigt, iløbet af ca. 2-3 dage. Så oplevelsen var særdeles glimrende.

Fantastisk Bedømmelse: Fantastisk
Jesper Andersen 

--------------------------------

Anette, Nordvestjylland

Jeg bruger, når jeg ellers kan finde den, str. 70 D. Jeg opdagede jeres hjemmeside under en søgning efter lingeri. Det er dejligt at se, at der faktisk er nogen, der vil hjælp os små piger med store bryster. Det har nemlig været et MEGET stort problem for mig at finde bare en enkelt BH, jeg kunne bruge. Resultatet er KUN fire 70 D BH'er, som jeg snart har slidt op. Jeg ser frem til at modtage jeres katalog og til at få BH'er i de rigtige størrelser. I det tilfælde at en model nu ikke sidder som forventet, er det så muligt at returnere den, og kan jeg så bytte eller få pengene tilbage?
LACE: Naturligvis! Penge tilbage inden 14 dage og 30 dages ombytningsret.

Marianne, Norge,
Hei! Endelig en side med store størrelser. Men kan dere også sende til Norge? Er det mulig å få en katalog for store størrelser? Betaler porto.
LACE: Gratis katalog gælder i hele Skandinavien

Stefan, Sjælland
Skal købe gave til kæresten 85D. Ca. 50% af hendes BHér er fra jer.

Helle, Nordsjælland
Send venligst katalog om BH'er i store størrelser til min datter. Hendes størrelse er 70FF eller 70G. Hun ønsker BH'er med bøjle og indlæg og helst med en dyb udskæring. Vi har fundet denne "side" efter mange ture i både København og Lyngby, for at finde en smart BH - men det er ikke lykkedes p.g.a. størrelsen.

Pernille, Østjylland
Jeg bruger normalt 80G - og det er meget svært at finde. Især hvis man ikke har råd til at bh til over 600, - til "dagligdagsbrug".

Heidi, Sjælland
Fandt Lace Lingeri via søgning på Internettet. Søgte fordi jeg er ufattelig træt af aldrig at kunne få mere end 2 slags BH´er og at de altid koster, så jorden den ryster......

Lone, Herning
Jeg blev opmærksom på jeres hjemmeside da jeg netop søgte BH'er til store barme, og her i Herning findes der ikke butikker der har BH'er så store.

Anna, Sjælland
Da jeg er forsynet med en barm i str. 80F/75G, er det ikke nemt at finde bh´er, bikinier og toppe der kan holde barmen på plads. Jeg håber I kan hjælpe, og glæder mig til at modtage kataloget.

Hjalmar, Jylland
jeg har set jeres annonce ude på nettet. og jeg synes det er en rigtig god side at komme ind på. jeg vil først i ro og mag se i kataloget, og siden vil jeg bestille varer. det skal komme som en overraskelse til min viv.

Maria, København
Jeg har set jeres hjemmeside via  SE & HØR. Bruger normalt størrelse 75 g

Sara, København
Jeg bruger str. 75H og har læst om jer i Politiken engang.

Jette, Vestjylland
Jeg har lige set på
www.bryllup.dk at I havde en hjemmeside for piger med en god barm! Jeg vil meget gerne bestille kataloget, og bruger normalt 80 E.

To søstre, Sjælland
Vi blev opmærksomme på Lace Lingeri ved søgning på internettet. Når man bruger "voksenstørrelse" vælter man sig nemlig ikke ligefrem i store udvalg af bh´er...
 
Susanne, Østjylland
Jeg fik fortalt, at I havde en hjemmeside af en arbejdsven. Og da vi begge arbejder i en tøjbutik kun for store str., mente vi at det kunne var interessant for vores kunder. Jeg bruger selv str. 95 E i Prima Donna.
 
Helle, Østjylland
Jeg vil gerne bestille et katalog med lingeri. Har fundet Jeres flotte side på nettet.

Laila, Østjylland
Har hørt om Jer fra min svigerinde samt set i Jyllands-Posten. Bruger str.: 85 D eller DD (E). Har store problemer med skuldre (dybe mærker) ....

Anni, Herning
Har set jeres flotte postordrekatalog, og vil gerne have have dette tilsendt. 95F.

Christina, København
Str. 75G eller 75H. Jeg kender LACE fra da jeg boede i Århus.

Signe, Østjylland
Jeg bruger normalt 75 F/G. Jeg blev gjort opmærksom af et læserbrev i et blad, der hedder Bazar.

---

Dorthe, København
Jeg vil gerne bestille jeres nye katalog fra D- G skål. Jeg har tidligere købt en BH fra jer, som jeg er meget glad for. :-))

Grethe, Djursland
Jeg har hørt om butikken fra min niece, som er utrolig glad for at handle hos jer.

Pernille, København
Jeg ville meget gerne bestille jeres katalog, så jeg kan se jeres vare inden jeg evt. besøger jeres butik i Århus. Min veninde og jeg har længe ledt efter en forretning med store str. og blev glade da vi hørte om jeres, for det er et stort problem i Danmark at få BH'er i vores str. Jeg bruger en 85 G.

Birgitte, København
Jeg bruger 75F eller 80D/E alt efter hvordan størrelserne er. Jeg er også interesseret i at vide om der bliver lavet push up bh'er i disse størrelser da det er meget svært at finde noget i butikkerne her i Kbh. i den størrelse. Desuden syntes jeg det er svært at finde pæne bh'er i den størrelse uden at de bliver for konet... Jeg fandt jeres hjemmeside ved at søge på internettet, hvor det bl.a. var anbefalet af andre der har købt hos jer.

Trine, Aalborg
Jeg er interesseret i at bestille jeres katalog idet jeg har fanget interessen for jeres lancering af produkter på jeres hjemmeside og kan se at det er muligt at bestille lingeri i store størrelser hvilket tiltaler mig meget. jeg bruger str. 95 C eller D så vidt jeg kan se er det muligt at bestille vare i denne str. fra mærket Prima Donna. Vi er flere fra min arbejdsplads der har fanget interessen for at bestille produkter fra jeres katalog. Jeg er sygeplejerske og har jo derfor en del kvindelige kollegaer som gerne vil se jeres katalog.

Tenna, Østjylland
Jeg glæder mig til at modtage kataloget, så jeg kan vise min kæreste, hvad han skal købe til mig i julegave!!

Pil, København
Jeg plejede at bruge 80D, men efter et besøg i en lokal lingeriforretning er jeg blevet "opgraderet" til en størrelse 80FF. Den sidder rigtig godt, men der er jo ikke så meget at vælge imellem i de almindelige forretninger, når man når op i de lidt større størrelser. Derfor håber jeg at I måske har noget jeg kan bruge. Jeg blev opmærksom på jeres hjemmeside via omtale i et debatforum på nettet.

Christina, Østjylland
Jeg vil gerne bestille jeres postordrekatalog. Bruger normalt str. 75E eller 70F. Jeg blev opmærksom på hjemmeside, da én havde omtalt den på Woman's debatside på nettet.

Gitte, København
Jeg har efter en søgning på nettet fundet jeres side, og syntes den er meget flot! Jeg vil meget gerne bestille det nye katalog: "Smart lingeri til store barme". Bruger str. 85 DD

Mette, Aalborg
Jeg vil gerne have tilsendt jeres katalog. Jeg bruger selv str. 70D. Det var på hjemmesiden www.oestrogen.dk at jeg læste den meget positive omtale om Lace butikken.

---:

Maria, København
"Også en stor tak for at der endelig er nogle der laver flotte bh'er til store barme, i andre farver end sort og hvid!"

Anders, Risskov
"Min kæreste er i Rom den næste uges tid, så jeg vil gerne overraske hende med et lækkert sæt undertøj, når hun kommer hjem..."

Anne, Odense
"Jeg synes jeres udvalg af undertøj er exceptionelt og vil meget gerne bede om jeres katalog."

Annemette, København

"Jeg er meget glad for at ha' fundet jeres side på Internettet. Jeg bruger selv 75E, og har haft meget svært ved at finde noget ordentligt undertøj, især BH'er. Derfor ville jeg gerne ha' tilsendt et katalog. På forhånd tak, vi høres nok ved."

Dorte, Grønland
"Jeg har med stor fornøjelse "bladret" på jeres hjemmesider, og vil meget gerne modtage et katalog fra jer. Str. D- og op efter."

Jeanet, Sjælland
"
Jeg er allerede den glade modtager af jeres katalog, men mine veninder ville gerne have deres eget.
 "

Britta, Lillebælt
"
Jeg vil gerne have tilsendt mig et katalog på BH'er. Vi har et stort problem med at finde BH'er til vores datter der er 15 år og bruger 75 E-F."

Søs, Århus
"
Jeg så med begejstring i tilbudsavisen, at I havde lavet et katalog med BH'er til store barme - desværre måtte jeg konstatere, at der ikke var nogen i min størrelse (H)."
LACE: Du har ret! I det nye katalog indgår flere PrimaDonna-serier i H-skål.

    Gå til forside       

                       Badetøj Lingeri Nyheder Tilbud