Persondatapolitik

Persondatapolitik

Behandling af personlige oplysninger:
Butikken gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information i en sikker database hos vores webshopudbyder. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.


Om anvendelse af hjemmesiden
Statistik: For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmeside fører vi statistik over hvordan brugerne anvender den. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider der besøges mest, og hvilke browsere der anvendes. Vi registrerer følgende oplysninger: Browsertype, Operativ system, IP-adresse, URL (siden der vises), Tidspunkt siden er besøgt , Referrer (siden du kommer fra - (f.eks. en søgeside).
Ingen registrerede data videregives eller sælges til tredjepart.

Nyhedsbreve: Hvis du tilmelder dig et abonnement på nyheder, registreres de oplysninger du selv giver om e-mail adresse og abonnementsønske. Oplysningerne anvendes til automatisk at sende dig de informationer du abonnerer på. Enkelte medarbejdere hos LACE har adgang til en liste over abonnenterne. Ved hjælp af disse oplysninger holder vi os løbende orienteret om omfanget og arten af abonnementer der er tegnet. Hvis du afmelder dit abonnement, slettes oplysningerne med det samme.