BH Guide

BH-Guide
Bliver du af og til forvirret af de mange forskellige betegnelser, som BH'er får påklistret? Du er ikke alene! Derfor har vi udviklet en lille guide gennem BH-junglen herunder:

Har du brug for hjælp til BH størrelse? Så klik her.

 
Fuldskåls BH
En BH med indsyet bøjle under skålene, der hjælper til at støtte, løfte og forme brystet. Fuldskåls-BH'en er typisk til de større barme og dækker brystet fuldstændigt. Se udvalg af fuldskåle under kategorien bøjle BH.

Push-up BH
En bøjle-BH med skåle, der løfter brystet og får det til at syne større. Giver en flot brystudskæring - kavalergang. Nogle push-up BH'er har indlæg i skålene, som får brystet til at syne større. Indlægget består af let, blødt materiale, som ikke lukker huden inde og som ikke generer. BH'en skubber brysterne sammen mod midten for at få kavalergang. Se Push-upUdvalg.
 
Balkonette BH
En bøjle-BH, der har et meget elegant snit med lav brystudskæring. Stropperne er påsat skålene langt ude i siderne. Denne type BH gør det muligt at bruge overdele med stor brystudskæring. Er ofte fuldforet for at kunne give den rigtige "balkon"-effekt. Se Balkonette i Push-up Udvalg.
Stropløs BH
En bøjle-BH, der ofte sælges med aftagelige stropper, der kan fjernes, hvis BH'en skal passe til fx en stropløs kjole.
Se stropløs udvalg.
T-shirt BH 
En T-Shirt BH er en formpresset BH med foring (vatteret). Den er sømløs og glat i overfladen og derfor perfekt under en T-shirt.
Formpressede bøjle-BH'er skal altid vaskes i hånden.
Se T-Shirt BH udvalg.

 
Formpresset BH
Det er en fuldskåls-BH, hvor skålene formes under varme og tryk, så de får facon som brystet uden sømme. Da skålene er fremstillet uden sømme er der ingen overgange, der kan ses gennem tøjet. Formpressede bøjle-BH'er skal altid vaskes i hånden. Se formpresset udvalg.

Body
Kropsnær alt-i-en kombination af overdel (med indbygget BH) og underdel (med fold med hægter). Især god under kjoler eller andet tætsiddende tøj, hvor der ikke må kunne ses nogen overgange. Se Body udvalg.
Sports-BH
Ved sport bliver brystet udsat for belastning. Da brystet ikke holdes oppe af muskler, men kun af det under-liggende væv, som kan blive slapt, anbefales det meget stærkt, at der bruges sports-BH under sportsudøvelse. En sports-BH har et funktionelt snit: brystet omsluttes fast for at undgå at det hopper for meget op og ned. Se Sports-bh udvalg   
Corsage
Taljelang overdel med bøjle og aftagelige stropper. Specielt velegnet under selskabstøj og brudekjoler. Oftest med romantiske blonder. Se Corsage udvalg. 
Amme BH
Specialdesignet BH til den ammende mor. Begge skåle kan åbnes forfra, og man kan derfor amme ubesværet uden at tage BH'en af. Disse BH'er bruges også under graviditeten. Se amme-bh udvalg.
Minimizer BH
Specialdesignet BH der optisk reducerer barmen en hel størrelse. Se Minimizer udvalg.
Top med BH
Specialdesignet cami top med indbygget bøjle BH. Stropperne er justerbare.
Se Cami-Top udvalg.