Bye Bra - Dress Tape
  • Bye Bra - Dress Tape
  • Bye Bra - Dress Tape
Bye Bra

Dress Tape

DKK 109,-


Farve: WHITE
Størrelsesguide

Føj til ønskeliste
ONE
SIZE ONE SIZE

Bye Bra
Dress Tape
Tilbehør
Bye Bra Dress Tape er det samme som fashion tape eller non-exposure tape. Nogle kjoler kan stadig vise din bh, eller lidt for meget bar hud, hvis du bøjer dig forover. Bye Bra Dress Tapes sørger for, at du kan bære din rygløse eller nedringede kjole diskret og trygt.

Undgå uheld med dress tape.

Bye Bra Dress Tape er fremstillet af 3M klæbemiddel. Båndene er 23mm gange 82mm, og er derfor meget bredere og længere end den gennemsnitlige dress tape. Dette er praktisk, da dress tape bør holde hele natten lang, og de fleste dress tapes er for tynde. 3M lim er af enestående kvalitet, og skånsom for både hud og tøj. De beskyttende lag imellem dem sikrer, at strimlerne ikke klæber sammen før brug.

En kombination af en selvklæbende Bye Bra bh og fashion strips forhindrer det frygtede 'nipple slip'. Hvis du bruger din Bye Bra med en afslørende kjole, hvor folk kan fange uhensigtsmæssige glimt, råder vi dig til at kombinere dit køb med Bye Bra Dress Tape. Bye Bra Dress Tape holder din kjole på plads og sørger for, at dine kvindelige hemmeligheder forbliver hemmelige. Dress tapen er ekstra bred og dækkende. Der er 30 strimler i en pakke, men da de hver er 82mm, kan du klippe dem over og derved få 60 strimler.

Bye Bra dress tape er fremstillet af 3M klæbemiddel. Strimlerne er 23 mm x 82 mm, og er derfor bredere og længere end den gennemsnitlige dress tape. Dette er praktisk, da dress tape bør holde hele natten, hvilket de fleste dress tapes er alt for tynde til. 3M lim er af enestående kvalitet, men samtidig skånsom mod både hud og tøj. De beskyttende lag mellem strimlerne sikrer, at de ikke klæber sammen før brug.

Bye Bra Dress Tape fungerer perfekt i kombination med Bye Bra selvklæbende brystløft. At bruge Bye Bra selvklæbende BH sammen med fashion tape forhindrer nemlig det frygtede 'nipple-slip'. Hvis du bruger din Bye Bra med en afslørende kjole, hvor folk kan fange utilsigtede glimt, råder vi dig til at kombinere dit køb med Bye Bra Dress Tape. Bye Bra Dress Tape holder din kjole på plads og holder dermed dine kvindelige hemmeligheder skjult. Fashion tapen er ekstra bred og dækkende. Der er 30 strimler i en pakke.

BRUGSANVISNING:

Før du anvender dine strips, skal du sikre dig, at huden er ren og tør samt fri for lotion eller fugtighedscreme. Start med at vælge det sted på huden, hvorpå du ønsker, at tøjet skal hæftes fast. Derefter skal du fjerne det beskyttende papir fra den indvendige side af strimlen og trykke tapen fast på huden. Med tapen på plads kan du nu fjerne det beskyttende lag af papir fra den ydre flade og trykke tøjets stof imod det. Hold trykket i et par sekunder, før du slipper. For at fjerne tapen efter brug, skal du bare hive det af. Hvis det ikke glider af med lethed, så læg det i blød i varmt sæbevand, og prøv igen.
Varenummer: 9390=01e

Hvis du har bodywear med super pasform og funktion, så føler du dig bedre tilpas og dermed smiler du mere ... Bye Bra Dress Tape tilhører varegruppen Tilbehør og indgår i kollektionen Bye Bra.

Produktet har følgende varenummer 9390=01e hos Bye Bra og indeholder materialerne Silicone coated paper liner 40%, Acrylate Adhesive 30%, Polyethylene Backing 30% og fåes i farverne WHITE og størrelserne: ONE SIZE.



Vi sender din pakke 1-3 hverdage efter vi har modtaget din ordre.

Der er GRATIS LEVERING til dansk posthus eller dansk GLS Pakkeshop på alle ordrer.

Du har 14 dages returret.

Betaling kan ske med Dankort, Visa, Mastercard m.v.

Har du spørgsmål? Så ring til os på 7021-1084 (mandag til fredag 8-15)
Silicone coated paper liner 40%, Acrylate Adhesive 30%, Polyethylene Backing 30%
Vask i hånden Ikke strygning Ikke blegning Ikke tørretumbling Ikke kemisk rensning
Spørg om dette produkt

LACE anbefaler...

Andre købte også...